Filme

#emma watson #pelicula noah #actrita emma watson

Emma Watson, propusa pentru rolul principal feminin in pelicula "Noah"

Actrita britanica Emma Watson, care a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in franciza "Harry Pottter", a primit propunerea de a juca rolul feminin principal in filmul "Noah".

"Noah", aflat in regia lui Darren Arofonfsky spune povestea personajului biblic Noe, iar rolul principal i-a fost atribuit lui Russel Crowe.

Emma Watson a fost aleasa pentru a interpreta rolul Ilei, femeia pe care o iubeste fiul cel mare al lui Noe, Sheen. In rolul lui Sheen a fost distribuit actorul Douglas Booth.

Initial, Aronofsky si-a dorit-o in rolul Ilei pe Dakota Fanning. Aceasta a fost prea ocupata cu filmarile pentru productia "Very Good Girl", iar regizorul s-a reorientat.

In ipoteza in care va accepta rolul din "Noah", Emma Watson il va avea coleg de filmari pe fostul ei partener din "The Perks of Being Wallflower", Logan Lerman, care a primit rolul fratelui lui Sheen.

Sursa foto: hawtcelebs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea