Filme

#box office sua #animatie #madagascar 3

Madagascar 3, nr. 1 in box-office-ul american

Pelicula de animatie "Madagascar 3: Europe's Most Wanted" a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-american. Potrivit cifrelor provizorii publicate ieri de Exhibitor Relations, filmul regizat de Eric Darnell, a inregistrat incasari de 60,4 milioane de dolari de vineri pana duminica, in cinematografele din SUA si Canada.

"Prometheus", S.F.-ul regizat de Ridley Scott, a debutat pe locul doi si a reusit sa stranga de pe urma incasarilor 50 de milioane de dolari. In rolurile principale ne reintalnim cu Charlize Theron si Michael Fassbender.

"Snow White and the Huntsman", number one-ul de saptamana trecuta, a coborat pe cea de-a treia pozitie, cu incasari de 23,02 milioane de dolari. Si in aceasta pelicula joaca Charlize Theron, distribuita in rolul reginei malefice. In schimb, Alba ca Zapada este interpretata de Kristen Stewart, vedeta seriei cu vampiri "Twilight".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea