Filme

#filmele lunii noiembrie 2023 #filmele lunii noiembrie #premiere cinematografice noiembrie #premiere cinematografice noiembrie 2023 #noiembrie 2023 #premiere cinematografice

Filmele lunii noiembrie 2023. Premierele cinematografice pe care sa nu le ratezi

Luna noiembrie aduce, in cinematografe, o multime de filme bune, pentru toate gusturile. De la filme de actiune, la comedii, aventura si pana la filme documentare si animatii, pentru cei mici, publicul are de unde alege. In plus, luna aceasta, in cinematografe poti urmari, in premiera, doua dintre cele mai asteptate ecranizari. Iata care sunt filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in noiembrie!

 

Raul din interior (It Lives Inside) – in cinematografe din 3 noiembrie

Regia: Bishal Dutta

Cu: Megan Suri, Neeru Bajwa, Mohana Krishnan, Betty Gabriel

Gen film: Drama, Horror, Thriller

Sam, o adolescenta nord-americana cu origini indiene, traieste intr-un cartier idilic alaturi de mama ei conservatoare si de tatal ei asimilat. Insecuritatile ei culturale cresc din cauza prietenei ei instrainate, Tamira, care in mod misterios poarta mereu cu ea un borcan de sticla gol. Intr-un moment de furie, Sam sparge borcanul si elibereaza o forta demonica indiana straveche care o rapeste pe Tamira. Sam calca pe urmele monstrului in incercarea de a-si recupera prietena, insa entitatea demonica se infiltreaza in mintea ei, distorsionandu-i realitatea cu viziuni infricosatoare. Lupta nu a fost nicicand mai aproape, iar Sam e nevoita sa adune toate fortele pentru a pune capat terorii.

Bodyguardul: Misiune in jungla (Freelance) – in cinematografe din 3 noiembrie

Regia: Pierre Morel

Cu: John Cena, Alice Eve, Alison Brie, Christian Slater, Marton Csokas

Gen film: Actiune, Comedie

Un fost agent al fortelor speciale accepta sa se ocupe de siguranta unei jurnaliste in timp ce intervieveaza un dictator, dar, cand o lovitura de stat militara izbucneste in mijlocul interviului, sunt nevoiti sa se adaposteasca in jungla si sa lupte pentru supravietuire.

Fiica regelui din mlastina (The Marsh King&'s Daughter) – in cinematografe din 3 noiembrie

Regia: Neil Burger

Cu: Ben Mendelsohn, Daisy Ridley, Gil Birmingham

Gen film: Crima, Drama, Mister

Viata aparent normala a Helenei (Daisy Ridley) ascunde un adevar sumbru: tatal ei, Jacob (Ben Mendelsohn), cu care a rupt legatura, este infamul rege al mlastinilor, care le-a tinut pe ea si pe mama ei captive in salbaticie ani de zile. Cand Jacob evadeaza din inchisoare, Helena va trebui sa se confrunte cu trecutul. Stiind ca acesta o va vana, femeia trebuie sa gaseasca puterea de a-si infrunta demonii si de a-l invinge pe omul care a invatat-o tot ce stie despre supravietuirea in salbaticie.

Extraterestri cu codite (Space Pups) – in cinematografe din 10 noiembrie

Regia: Jason Murphy

Cu: Riley Madison Fuller, Krista Kelley, Myron Donley, Elijah Green, Matt Kinback

Gen film: Aventuri, Familie, SF 

Doi copii si parintii lor ajuta un trio de extraterestri transformati in caini dragalasi si prietenosi sa scape din ghearele unui vanator local de OZN-uri. In acest timp, patrupezii spatiali trebuie sa-si repare nava spatiala.

Jeanne du Barry (Jeanne du Barry) – in cinematografe din 10 noiembrie

Regia: Maïwenn

Cu: Johnny Depp, Maïwenn, Pierre Richard, Melvil Poupaud

Gen film: Biografic, Drama, Istoric

Fascinanta poveste a ultimei amante a regelui Frantei, Jeanne du Barry, a carei poveste de dragoste cu regelui Ludovic al XV-lea a scandalizat curtea.

Jeanne Vaubernier, fiica unei familii sarace, isi foloseste frumusetea si inteligenta pentru a-si depasi conditia sociala. Prin intermediul iubitului ei, Contele du Barry, si a Ducelui de Richelieu, Jeanne este prezentata regelui Ludovic al XV-lea. Inevitabilul se intampla si Regele se indragosteste de ea, descoperind pofta de viata. Jeanne devine favorita oficiala, iar scandalul la curte nu intarzie sa apara.

The Marvels (The Marvels) – in cinematografe din 10 noiembrie

Regia: Nia DaCosta

Cu: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson

Gen film: Actiune, Aventuri, Fantastic

Dupa ce puterile lor se impletesc in urma unui eveniment misterios, Carol Danvers, Kamala Khan si Monica Rambeau sunt obligate sa coopereze pentru a salva universul.

Jocurile foamei: Balada serpilor si a pasarilor cantatoare (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) – in cinematografe din 17 noiembrie

Regia: Francis Lawrence

Cu: Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage

Gen film: Actiune, Aventuri, Drama, Razboi, SF, Thriller

Cu multi ani inainte sa devina presedintele tiran al Panem-ului, Coriolanus Snow, de 18 ani, este ultima speranta a unei familii candva puternice, dar cazute in dizgratie in Capitol-ul de dupa razboi. Cum cea de-a zecea editie a Jocurilor Foamei se apropie repede, tanarul Snow este alarmat atunci cand i se da sarcina sa fie mentorul tinerei Lucy Gray Baird, tributul modestului District 12.

Totusi, atunci cand Lucy Gray captiveaza atentia intregului Panem cantand, curajoasa, in timpul ceremoniei, Snow simte ca are o sansa. Unindu-si instinctele pentru spectacol si simtul politic innascut, Snow si Lucy concureaza contra timp pentru a supravietui.

Confort nordic (Northern Comfort)  – in cinematografe din 24 noiembrie

Regia: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson

Cu: Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf, Nick Blakeley

Gen film: Comedie

E jenant sa-ti recunosti fricile, mai ales cand e vorba de o fobie de mers cu avionul si ai cumparat deja bilete de vacanta cu noul iubit. In pregatirea acestei calatorii, Sarah se inscrie la un curs exclusivist menit s-o vindece de teama de zbor, testul final fiind o cursa dus-intors Londra-Reykjavik. Ceea ce pe hartie suna fezabil devine complicat atunci cand din grup fac parte un scriitor ursuz, un inventator, prietena lui influencerita si un ghid timorat. Odata cu turbulentele, spiritele se incing si anxietatea face loc unui spumos val de paranoia ce transforma calatoria intr-o cursa contracronometru la finalul careia, literalmente, mai zboara cine poate.

Dorinta (Wish) – in cinematografe din 24 noiembrie

Regia: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Cu: Alan Tudyk, Ariana DeBose, Chris Pine

Gen film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical

Wish spune povestea tinerei Asha care, intr-o noapte instelata, isi pune o dorinta si primeste un raspuns mai ferm decat se astepta atunci cand o stea buclucasa coboara din cer pentru a i se alatura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea