Filme

#singur acasa 2023 #difuzare singur acasa #singur acasa

Cand si unde putem urmari anul acesta filmele din seria “Singur acasa”

 

Luna decembrie aduce din nou in filmelele memorabile si mult indragite din seria "Singur Acasa", iar Pro TV a dezvaluit programul pentru difuzarea acestora.

Pe 16 decembrie 2023, de la ora 20.00, Pro TV va difuza prima parte a aventurilor lui Macaulay Culkin in rolul lui Kevin, in timp ce "Singur Acasa 2: Pierdut in New York" va fi difuzat pe 23 decembrie 2023, la aceeasi ora.

Este a 19-a oara cand Pro TV aduce in casele telespectatorilor aceasta serie indragita de sarbatori, cu exceptia anului 2021, cand drepturile de difuzare au fost achizitionate de Antena 1.

"Singur Acasa", lansat in 1990, este o comedie de aventuri americana care a devenit un film clasic de Craciun. Filmul a fost regizat de Chris Columbus si scris de John Hughes, si il are in centrul atentiei pe Kevin McCallister, un baiat de 8 ani interpretat de Macaulay Culkin. In ajunul Craciunului, familia McCallister pleaca intr-o vacanta in Franta si uita sa-l ia pe Kevin cu ei. Baiatul se trezeste ulterior si descopera ca este singur acasa, iar de aici incepe aventura. Filmul a devenit un succes imens in box office si a devenit unul dintre cele mai indragite filme de Craciun.

 

  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea