Filme

#regizor #die hard 5 #john moore

Die Hard 5 va fi regizat de John Moore

Oficialii studiourilor 20th Century Fox au ales persoana care va regiza cel de-al cincilea film din franciza "Die Hard", seria care l-a facut celebru pe Bruce Willis.

John Moore este cel care a realizat adaptarea cinematografica a jocului video "Max Payne", film care a fost desfiintat atat de cinefili, cat si de criticii de specialitate. Tot de numele lui John Moore se leaga si productiile " Flight of the Phoenix ", "The Omen" sau " Behind Enemy Lines ".

Pentru " Die Hard 5 " John Moore va primi un buget de 100 de milioane, exact aceeasi suma oferita lui Len Wisememan, cel care a regizat " Live Free or Die Hard ", al patrulea film al seriei.

Scenariul lui "Die Hard 5" va fi semnat de Skip Woods. Actiunea se va muta din SUA tocmai in indepartata Rusie, acolo unde simpaticul politist John McClane (Bruce Willis) si Jack Gennaro, fiul sau biologic, vor fi implicati intr-un conflict cu fortele locale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea