Filme

#george clooney #top filme #filme celebre #filme george clooney

Top 5 cele mai bune filme ale lui George Clooney

George Clooney , unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, si-a construit cariera atat in fata camerelor de filmat, cat si in spatele acestora. In calitate de actor sau de regizor, iata cateva dintre cele mai bune filme ale lui George Clooney!

 

1. Out of Sight (1998)

 

Filmul 'Out of Sight' marcheaza debutul unei colaborari fructuoase, pe termen lung, dintre George Clooney si regizorul Steven Soderbergh , cu care actorul american a mai lucrat la filmele din seria 'Ocean's', printre altele. O comedie de actiune reusita, filmul este o bila alba atat pentru George Clooney, cat si pentru partenera sa, Jennifer Lopez.



 

2. Michael Clayton (2007)

'Michael Clayton' este un alt film realizat sub bagheta lui Steven Soderbergh si il infatiseaza pe George Clooney intr-un rol complex, al unui barbat care a facut, de-a lungul vietii, o multime de compromisuri care nu au fost intotdeauna cea mai buna optiune. Situatia personajului principal se complica si mai mult cand masina ii explodeaza, fapt ce il determina sa analizeze alegerile facute.



 

3. Up in the Air (2009)

Un film profund, aparent despre un barbat care se bucura de viata sa de burlac, ce presupune calatorii constante - cu avionul - pentru a concedia oameni, 'Up in the Air' il infatiseaza pe George Clooney intr-o rol care nu face decat sa ii dovedeasca versatilitatea actoriceasca.



 

4. Good Night, and Good Luck (2005)

Filmul despre viata lui Edward R. Murrow dezvaluie fateta serioasa a actorului american. Pe langa rolul din film, George Clooney s-a implicat si in regia si redactarea scenariului pentru 'Good Night, and Good Luck'. Un film bine realizat, cu actori ca Robert Downey Jr., productia cinematografica este o reusita in cariera lui George Clooney.



 

5. Ocean's Eleven (2007)

Primul film din seria 'Ocean's' poate fi considerat si cel mai reusit. Remake-ul realizat de Steven Soderbergh a devenit un blockbuster, si pe buna dreptate: are o distributie de zile mari (George Clooney, Matt Damon, Brad Pitt, Julia Robert, Don Cheadle, etc.), dialog inteligent, gadgeturi de ultima ora si actiune cat cuprinde.

Cu incasari de circa 180 milioane de dolari numai in SUA, 'Ocean's Eleven' a ridicat cota lui George Clooney care, de altfel, s-a bucurat de succesul filmului intrucat i-a permis ca, ulterior, sa se ocupe de proiectele sale cinematografice de mai mica anvergura.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea