Filme

#chris noth #franciza #sex and the city 2 #moarta #sex+and+the+city

Chris Noth: "Franciza Sex and the City e moarta"

Chris Noth , actorul care l-a interpretat pe misteriosul Mr. Big in serialul si cele doua filme Sex and the City este aproape convins ca nu va mai exista un al 3-lea lungmetraj din faimoasa franciza .

Potrivit Showbizspy.com, Noth sustine ca Sex and the City nu mai are nicio sansa de a ajunge pe ecrane dupa ce a fost “ucis” de cronicile negative pe care le-a primit cel de-al 2-lea film din serie.

“S-a terminat. franciza e moarta”, a spus Noth pentru New York Magazine. “Revista voastra a omorat-o. New York Magazine. A fost ca si cum toti criticii s-ar fi vorbit intre ei si ar fi hotarat ca franciza asta trebuie sa moara”, a mai spus suparat actorul.

“Toti au scris aceeasi cronica, ca si cum nu ar fi vazut filmul”, a declarat Noth.

Sex and the City 2 a avut premiera la inceputul verii, dar a fost desfiintat de critici ca si precedentul film, ceea ce i-a facut poe producatori sa se gandeasca serios la eventualitatea lansarii unei noi pelicule din serie.
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea