Filme

#kate winslet #jodie foster #comedia #god of carnage #roman polanski

Kate Winslet si Jodie Foster - mame inamice in comedia "God of Carnage"

Kate Winslet si Jodie Foster vor juca sub indrumarea regizorala a lui Roman Polanski in filmul God of Carnage , anunta aceshowbiz.com.

Filmul este adaptarea cinematografica a piesei de teatru cu acelasi nume de Yasmina Reza, castigatoare a premiului Tony. Productia va incepe in Franta in primul trimestru al anului viitor.

Desi actiunea comediei are loc in New York, Polanski refuza sa filmeze in SUA din cauza faptului ca este inca urmarit de justitia americana pentru acuzatia de intretinere de relatii sexuale cu o minora, caz petrecut cu 30 de ani in urma. Regizorul, eliberat recent din arestul la domiciliu la care a fost constrans in Elvetia, fusese arestat de autoritati in septembrie 2009 cand se pregatea sa primeasca in premiu pentru intreaga cariera la Festivalul de Film de la Locarno.

In God of Carnage, rolurile partenerilor lui Winslet si Foster vor fi interpretate de Christoph Waltz si Matt Dillon .
Filmul spune povestea a doua familii care cad la o intelegere dupa ce fii lor sunt implicati intr-un scandal in curtea scolii. Confruntarea dintre familii se termina dezastruos, mai ales ca cele doua cupluri se ataca reciproc pe tema educatiei copiilor. Inevitabil, se ajunge si la scoaterea in evidenta a problemelor de cuplu.
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea