Filme

#actori #filme #moarte suspecta actori # moarte tragica actori

Actori care au murit intr-un mod suspect

Bruce Lee, Marilyn Monroe sau Brittany Murphy sunt doar cativa dintre actorii care au avut o moarte suspecta si care, din nefericire, au murit inainte de 40 de ani.

Bruce Lee

Dupa o cariera de succes, in care Bruce Lee a trecut de la actorie la regizarea filmelor, vedeta a avut o moarte destul de suspecta. Dupa ce a luat masa de pranz cu George Lazenby (unul dintre interpretii lui James Bond), Lee s-a plans de o durere de cap si s-a dus la culcare. Cateva ore mai tarziu, familia lui l-a gasit in coma, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. In urma testelor facute, doctorii au realizat ca Bruce Lee avea creierul umflat, iar multi au spus ulterior ca Lee a fost ucis de catre triadele din Hong Kong, printr-o tehnica straveche.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a fost gasita moarta, in data de 5 august 1962, la doar 36 de ani. Medicii au trecut in certificatul de deces ca actrita s-a sinucis cu ajutorul unei supradoze de medicamente. Totusi, prietenii apropiati ai vedetei nu au crezut acest lucru si au investigat indeaproape cazul. Dupa o perioada lunga de timp, toate privirile erau atintite catre familia politicianului Kennedy, care nu o vroiau pe Monroe alaturi de ei.

Brittany Murphy

Invazia de mucegai din locuinta sa a fost motivul pentru care tanara actrita Brittany Murphy a decedat in urma cu cativa ani. Aceasta a fost gasita lesinata in baie, insa echipa de resuscitare nu a putut face nimic pentru a o aduce la viata. Din pacate, medicii nu au putut descoperi cauza mortii in timp util, iar la 6 luni dupa acest eveniment tragic, a murit si sotul acesteia. Abia ulterior s-a descoperit ca dincolo de peretii casei in care locuiau cei doi se afla o "patura" toxica de mucegai, care afecteaza sistemul respirator si care, intr-un final, provoaca decesul.

Heath Ledger

Recunoscut pentru rolurile din The Dark Knight sau 10 Things I Hate About You, Heath Ledger a fost gasit mort de catre menajera sa, in 22 ianuarie 2008. Din pacate, incercarile medicilor de a-l resuscita au fost inutile. Se pare ca tanarul actor ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente, pe care a luat-o in mod accidental.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea