Filme

#actori #filme #celeste holm #celeste holm a murit

Actrita Celeste Holm a murit la varsta de 95 de ani

Actrita Celeste Holm, castigatoare a premiului Oscar pentru "Gentleman's Agreement" ("Pe cuvant de onoare", 1947) a murit la varsta de 95 de ani.

Celeste Holm a murit la 95 de ani

Actrita Celeste Holm a decedat in New York, in apartamentul ei din Central Park West, in aceeasi cladire unde locuieste Robert de Niro. Ultimele zile, Holm le-a petrecut acasa, in sanul familiei, inconjurata de cei dragi. Cu doua saptamani in urma, Celeste Holm a fost internata in spital din cauza deshidratarii. Actrita si-a rugat sotul, Frank Basile, sa o ia acasa.

Celeste Holm este cunoscuta in special pentru rolul Ado Annie din "Oklahoma!" si pentru alte roluri in "Love Boat II", "Fantasy Island", "I hate Hamlet" etc. In 1947, actrita a castigat premiul Oscar pentru rolul secundar interpretat in "Gentleman's Agreement". Celeste Holm a mai obtinut doua nominalizari la Oscar pentru "Come to the Stable" (1949) si "All about Eve" (1950).

Foto: starpulse.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea