Filme

#povesti celebre #povesti de dragoste #cupluri celebre #filme #cele mai frumoase povesti de dragoste

6 cupluri celebre de pe marele ecran. Cat de mult te regasesti in povestea lor?

Cum se prezinta povestea ta de dragoste? Traiesti la fel de periculos ca Angelina Jolie in "Mr. and Mrs. Smith" sau esti pierduta intr-o lume straina precum Bella, eroina seriei "Twilight"? Iata unele dintre celebre cupluri reunite de magia camerei de filmat si povestea lor de dragoste.


1. Jack si Rose -Titanic

Spuneti ce credeti, dar lacrimogena pelicula semnata de James Cameron are o poveste de iubire intre Jack si Rose excelent prezentata in scenariu. Dincolo de tragedia pasagerilor de pe vasul de croaziera poti intrevedea drama unei iubiri condamnate de convenientele sociale ale epocii.


2. Finn si Estella- Marile Sperante

Un joc al sortii ii uneste si ii desparte in acelasi timp pe cei doi protagonisti ai acestei povesti de iubire, Finnegan Bell si frumoasa Estella. Povestea clasica a lui Dickens prinde un alt farmec odata transpusa in peisajul modern al Floridei si New Yorkului, chiar daca concluzia finala ramane aceeasi: "Suntem ceea ce suntem. Oamenii nu se schimba!".


3. Will si Anna- Notting Hill

O scurta aventura intre o vedeta de film si un timid librar britanic se transforma intr-o poveste de dragoste cu iz britanic. Protagonistii Will (Hugh Grant) si Anna (Julia Roberts) reusesc sa dea farmec acestui film intrat deja in preferintele tuturor indragostitilor.


4. Edward si Bella- Twilight

Mult mai lacrimogen decat Titanic, "Twilight" a reusit sa starneasca o adevarata isterie in randul cinefililor tineri. Motivul: fiecare fata se viseaza Bella pierduta in bratele fermecatorului vampir Edward.


5. Carrie si Mr.Big - Sex and the City

Vreme de cateva sezoane si de doua pelicule pentru marele ecran, nabadaioasa editorialista Carrie Fisher l-a vanat in disperate randuri pe barbatul visurilor ei, misteriosul si nehotaratul Mr. Big. O poveste in care amara lectie a vietii cotidiene se impleteste cu comicul situatiilor in care se trezeste Carrie.


6. John si Jane- Mr. and Mrs Smith

Pelicula in care cei doi agenti secreti impart totul, inclusiv viata de cuplu, fata a sti adevarul despre celalalt a devenit celebra si pentru ca a transpus cuplul John si Jane de pe ecran intr-unul real cunoscut si sub numele de "Brangelina". Fara tentativele de asasinare a partenerului, din fericire!

Sursa foto: pyxurz.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea