Carti

# preturi speciale #oferte #bookfest

Bookfest: Oferte si preturi cu totul speciale

In cadrul Salonului International de Carte Bookfest, care are loc intre 1 si 5 iunie la Romexpo, Editura Publisol anunta reduceri de pana la 44% la toate titlurile editurii

 

Editura Publisol si-a construit in doar 2 ani un portofoliu larg de titluri, de la istorie, sanatate, arta si cultura, biografii ale unor personalitati pana la sport, romane de dragoste sau serii de romane politiste.

La aceasta editie, editura vine cu cele mai recente titluri:

Stelian Tanase, Istoria caderii regimurilor comuniste, o cronica a evenimentelor petrecute in Europa Centrala si de Est in anul 1989, fresca a unei epoci intregi aflate sub semnul Razboiului Rece, al Cortinei de Fier si al Zidului de la Berlin.

Ovidiu Blag, Fotbal minut cu minut, carte inchinata oamenilor care au construit o emisiune-etalon a radioului romanesc: Sebastian Domozina, Ion Ghitulescu, Teodor Mateescu, Nicolae Secosan, Dan Voicila, Octavian Vintila, Ovidiu Ioanitoaia si alti „zei ai microfonului”. Cartea este insotita de coduri QR cu ajutorul carora pot fi ascultate momente importante din cadrul acestei emisiuni.

Julian Jackson, Caderea Frantei. Invazia nazista din 1940. Reputatul istoric britanic descrie, prin marturii si documente, unul dintre cele mai dramatice momente ale istoriei secolului trecut: caderea Frantei sub loviturile lui Hitler in numai sase saptamani. Cartea are o prefata semnata de Prof Dr. Adrian Cioroianu

Memorii, biografii:

Anthony Seldon si Raymond Newell, Theresa May. Un prim-ministru pentru Brexit. Bucurandu-se de un acces fara egal la informatii venite atat de la aliatii, cat si de la rivalii Theresei May, autorul scoate la iveala modul dezastruos in care au fost purtate negocierile pentru Brexit, faptul ca Theresa May nu a realizat nimic din platforma sa pe plan intern si relatiile tensionate ale acesteia cu liderii internationali. Cartea are o prefata semnata de doctoral in istorie Florian Banu.

Soner Çagaptay, Erdogan si criza Turciei moderne, este povestea „sultanului” care a construit Turcia contemporana. Autorul urmareste parcursul politic al lui Recep Tayyip Erdogan, de la absolventul de colegiu musulman, dezorientat de societatea moderna, la exponentul miscarii politice islamiste. Çagaptay radiografiaza istoria mai recenta sau mai indepartata a Turciei, neevitand sa vorbeasca deschis despre liberalism, kemalism, gulenism, dar si despre spinoasa problema kurda. Cartea are o prefata semnata de doctoral in istorie Florian Banu.

Colectia FeminIN

Ioana, Rusoaica, Mara, Adela, Adam si Eva, Donna Alba, Jocurile Daniei, Femei, Chira Chiralina, 10 romane scrise cu precadere in perioada interbelica, in care personajul central este unul de sex feminin. Colectia nu reprezinta o oda a eternului feminin, ci, dimpotriva, aduce in prim-plan modul in care femeia era perceputa, prin intermediul literaturii, in Romania: muza, iubita, adorata, ori mama, gospodina, copila, dar niciodata eroina.

Biblioteca Secolului 20, o colectie de autori ramasi pe nedrept in umbra, dar care au avut o contributie importanta la dezvoltarea literaturii romane de la inceputul secolului trecut. Din aceasta colectie fac parte Sofia Nadejde, Carol Ardeleanu sau Ury Benador.

Yoann Iacono, Un Stradivarius de la Goebbels

O vioara presupusa a fi opera lui Stradivarius, ii este oferita tinerei muziciene Nejiko Suwa de catre Joseph Goebbels, in 1943, pentru a pecetlui apropierea dintre Germania nazista si Imperiul Japoniei. Insa, intrucat face parte din bunurile confiscate evreilor in timpul razboiului, lui Nejiko Suwa ii va fi , intr-adevar, greu sa imblanzeasca acest instrument, vioara comportandu-se de parca ar avea un suflet si o personalitate proprii, imprumutate de la cel care a cantat la ea anterior.

Robert Littell, Tovarasul Koba

In Moscova anului 1953, un baiat de zece ani si jumatate, naiv, dar plin de spirit, este nevoit sa se ascunda de NKVD in camerele secrete ale Casei de pe Splai, o constructie imensa care adapostea sute de nomenclaturisti, functionari de partid si ofiteri. Acolo il cunoaste pe Koba, un batran care stie o multime de lucruri despre Stalin. Intre cei doi se leaga o prietenie ciudata, in care batranul pare interesat sa isi prezinte si latura agreabila a personalitatii sale, iar Leon incearca sa afle cat mai multe despre lucruri „despre care nu va invata la scoala”. Adica despre fete, poeme, dragoste, sex, dar si despre Revolutia bolsevica, Lenin, Trotki sau despre moartea prin infometare a milioane de tarani ucraineni.

Pentru micii cititori, care doresc acţiune si farse amuzante, editura Publisol aduce Adevaratii porumbei, o colectie de 6 volume de benzi desenate despre o echipa formidabila care protejeaza orasul, rezolva mistere si lupta cu infractorii!

Pe langa toate acestea, mai puteti rasfoi si volume din alte colectii, precum:

Seriile de carti politiste: Haralamb Zinca, Horia Tecuceanu, Petre Salcudeanu;

Romane de dragoste: seria de 7 carti Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell

Serii de autor: Leonida Neamtu, Ben Mcintyre, Dani Atkins.

Va asteptam la standul nostru!

Editura Publisol poate fi gasita la standul F 09 din Pavilionul B2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea