Carti

#achizitionare carti #cumparare carti #carti

5 tipuri de carti pe care le poti cumpara pentru prietenii tai cu pasiuni

Cartile sunt un prilej de bucurie pentru orice persoana care adora sa citeasca. Ele sunt forme prin care poti sa ai cunoastere, informatii, prin care poti sa iti dezvolti strategii de lucru, capacitatea de a invata o limba straina sau prin care poti sa iti cresti nivelul de abilitati din cadrul hobby-ului tau. Cartile sunt porti spre dezvoltare personala si spre o lumea magica a povestilor. Poti sa cumperi carti pentru prientenii tai care au pasiuni intr-un anumit domeniu. Alege sa faci cadourile sau micile surprize de la anticariat.

 

Iata 5 tipuri de carti pe care le poti achizitiona:

1. Cumpara carti de gastronomie pentru prietenul tau care face permanent mese delicioase si care adora sa isi petreaca timpul liber in bucatarie

Cumpara cele mai bune carti de bucate pentru a face un cadou special pentru prietenul tau care adora sa pregateasca mesele pentru petreceri sau sarbatori, care te invita la masa atunci cand a descoperit o noua reteta.

2. Daca ai un pasionat de istorie, poti sa ii cumperi carti care sa fie dedicate civilizatiilor vechi sau istoriei recente

Daca ai un prieten care este pasionat de istorie, poti sa ii faci cadou o carte despre vechiul Egipt, despre istoria dacilor si romanilor sau despre intelegerea razboialelor importante ale istoriei recente, alege sa cumperi de la anticariat online.

3. Cumpara carti de limbi straine sau care sunt scrise in alta limba pentru prietenul tau care vrea sa cunoasca din ce in ce mai bine o alta tara si structura lingvistica a limbii oficiale

Un pasionat de calatorie sau de limbi straine va dori mereu sa poata sa se bucure de o carte intr-o alta limba. Este posibil sa ii cumperi o carte de tip dictionar, una care sa il ajute sa dezvolte abilitatile de vorbire, precum cele care predau gramatica unei limbi, ori una care sa fie scrisa direct in limba pe care o studiaza. Toate acestea pot sa fie potrivite pentru un prieten care adora calatoriile, care doreste sa isi imbogateasca cunoasterea legata de o anumita tara sau cultura.

4. Un pasionat de religie si spiritualitate va dori carti din acest domeniu care este in continua crestere ca interes

Acest domeniu este vast si cuprinde multiple zone de interes. De aceea poti descoperi aici carti care sunt destinate celor care studiaza religia, precum si carti pentru doritorii de diverse zone ale spiritualitatii aplicate. In prezent se fac multiple cursuri care implica laturi diferite ale spiritualitatii si acest domeniu incepe sa capete amploare.

5. Ai un prieten tehnic? Atunci trebuie sa ii cumperi o carte care sa fie potrivita pentru pasiunea sa

Ai un prieten care adora sa construiasca ceva sau caruia ii plac machetele, care adora electricele sau care este pasionat de IT? Poti sa ii faci surpriza de a cumpara carti mai noi sau mai vechi despre aceste domenii de interes. Vei descoperi pe site o multitudine de optiuni ce te vor ajuta sa faci cadoul perfect.

 FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea