Carti

#carti de dezvoltare personala

3 carti de dezvoltare personala pe care le poti comanda de la BOOKZONE

Cand ai citit ultima data o carte de dezvoltare personala despre care sa poti spune ca te-a ajutat foarte mult? Iti recomandam ca intotdeauna sa alegi doar acele carti care se potrivesc personalitatii tale si care coincid aspiratiilor tale.

 In cele ce urmeaza, iti prezentam trei carti de dezvoltare personala, pe care le poti comanda de la BOOKZONE, la un pret excelent.

Prima carte se adreseaza parintilor. Este vorba despre cartea Curajul de a fi un parinte imperfect, de Dr. Sandra O'Connor, psiholog clinician. Este considerata un ghid de supravietuire pentru noua generatie de parinti. Zilnic, copiii isi manifesta trairile asa cum stiu: prin tantrumuri, prin NU repetat si prin alte reactii care de cele mai multe ori nu sunt pe placul adultilor. In aceste momente, parintii reactioneaza asa cum au invatat din carti, dar si din amintirile din copilarie, mai exact modul in care parintii lor reactionau. Fiind destul de dificil sa gasesti un echilibru pentru ca fiecare situatie sa fie depasita cu bine, Dr. Sandra O'Connor iti prezinta cele mai noi teorii din SUA si cele mai eficiente metode care te vor ajuta sa treci peste momentele dificile si sa incerci sa iti intelegi copilul si motivele pentru care se manifesta asa.

Urmatoarea carte este scrisa tot de un psiholog, roman de data aceasta: Terapie 1 la 1 cu sinele tau, de Psiholog Dr. Raluca Anton. Cu siguranta ai auzit si tu de-a lungul vietii ca este important sa ai un dialog sincer cu tine in fiecare zi. Multe persoane ti-au spus sa iti asculti vocea interioara. Este adevarat ca introspectia este foarte importanta, insa stii exact cum sa incepi sa te cunosti? Daca vrei sa te schimbi, primul pas este sa te cunosti cu adevarat. Stim ca este mai simplu de spus decat de pus in practica, de aceea iti recomandam cartea Dr. Raluca Anton, care are peste 15 ani de experienta in lucrul 1 la 1 cu oamenii. Cartea este ca un psihoterapeut care te va ghida pas cu pas si astfel vei trece usor de la teorie la practica, din confortul casei tale.

Incheiem lista de recomandari cu o carte excelenta, pe care oricine ar trebui sa o aiba in biblioteca: Cum sa vorbesti ca sa fii inteles. Ghid de comunicare asertiva, de Daniela Irimia.

„Nevoia de a fi intelesi si acceptati este fundamental umana si esentiala pentru dezvoltarea noastra sanatoasa din punct de vedere emotional si relational. Tanjim tot timpul dupa sentimentul de acceptare, de iubire neconditionata, de a fi intelesi si perceputi asa cum suntem in interiorul nostru.” – Daniela Irimia, antreprenor, trainer si coach.

Cartea aceasta este esentiala oricui doreste sa descopere arta comunicarii si sa dezvolte relatii autentice atat cu sinele lor, cat si cu persoanele din jur. Comanda aceasta carte din libraria online BOOKZONE si vei primi acces gratuit la un Masterclass complementar cartii.

Acestea sunt doar trei dintre cartile de dezvoltare personala pe care le poti comanda de la BOOKZONE!

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea