Cariera

#locuri de munca #cariera #casa #masina

Cum poti avea casa, masina si viata la care visezi

De ceva timp vrei sa iti iei un apartament, sa ai masina ta. Vrei sa fii pe picioarele tale, independenta si stabila financiar. Acum este momentul, o poti face rapid, nu peste X ani. Incepe munca la Studio20 ca model de videochat glamour, in orice oras din Romania, si iti poti lua casa mult dorita si masina la care doar visai pana acum.

 

Angajeaza-te ca model la Studio20 si dupa primele 3 luni de lucru in cadrul studio-ului de videochat, ai posibilitatea de a accesa un credit oferit de companie, fara dobanda si fara niciun comision!

Indiferent daca iti doresti casa, masina, haine si bijuterii scumpe sau vacante exotice, trebuie sa te asiguri ca ai venituri pe masura. Iar succesul nu vine peste noapte fara pic de munca depusa, insa nici nu trebuie sa te stresezi ani de zile muncind cu mult peste 8 ore pentru a ajunge la nivelul de confort si de trai la care visezi.

Studio 20 activeaza in domeniul videochat-ului de peste 20 de ani, fiind studio-ul de top atat in Romania, cat si la nivel international. Cu numeroase premii castigate la festivaluri internationale de profil si numeroase sedii atat in tara, cat si in strainatate, experienta isi spune cuvantul cand vine vorba de performanta si succes in acest domeniu. Astfel, se asigura conditii optime, chiar cu mult peste asteptari, pentru ca modelele de videochat sa obtina castiguri excelente si sa isi realizeze visurile si obiectivele.

Chiar daca inceputul poate parea greu ca model de videochat, mai ales daca nu ai experienta anterioara, Studio 20 te ajuta sa faci pasii necesari pentru a excela! Vei avea o perioada de training in cadrul careia vei afla diverse trucuri si sfaturi utile, vei primi indicatii practice (in special in timpul sesiunii foto de la consilierii de imagine dedicati), vei primi indrumari referitoare la utilizarea corecta a aparatelor tehnice si video si te vei familiariza cu site-urile pe care vei lucra.

In plus, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la primele venituri. Chiar daca esti la inceput, in primele 3 luni vei obtine un venit minim garantat de 1000$. La acesta se adauga comisionul de baza de 50%, iar ulterior, si alte comisioane, precum 5% pentru 100 de ore active, 5% pentru castiguri minime de 15.000$, 5% pentru un comportament online exemplar, 5% pentru colaborare pe termen lung. Mai mult, pentru a incuraja colaborarea pe termen lung, poti beneficia de bonusuri de fidelitate calculate dupa 12 luni de activitate in functie de veniturile totale obtinute.

Un alt beneficiu esential pentru obiectivele tale mai costisitoare il reprezinta posibilitatea de a accesa un credit fara dobanda si fara comisioane, direct de la Studio 20. Aceasta optiune devine disponibila dupa 3 luni de activitate, iar ratele vor fi retinute automat din veniturile lunare obtinute de model. Este o modalitate extrem de avantajoasa fata de creditele oferite de banci sau IFN-uri, intrucat nu implica niciun cost suplimentar, nici cand primesti creditul, nici ulterior.

Desigur, mentionam pe scurt si alte aspecte care contribuie la mediul de lucru optim: echipa tanara, profesionista, axata pe performanta si dornica sa ajute in caz de nevoie, program de lucru flexibil (ture ziua, seara sau noaptea) si posibilitatea de a lucra de la unul din sediile Studio 20 sau chiar de acasa. Este jobul ideal pentru studente, dar si pentru persoanele care vor un program flexibil astfel incat sa dedice mai mult timp hobby-urilor sau altor activitati personale.

O cariera ca model de videochat in cadrul Studio 20 iti va permite sa te bucuri din plin de viata! Nu va trebui sa iti mai faci griji cu privire la situatia financiara; din contra, vei avea posibilitatea si libertatea sa te rasfeti oricand, cu lucruri mici sau mari, gratie veniturilor exceptionale obtinute chiar din primele luni de activitate! Nu astepta pana la a doua tinerete si realizeaza-ti toate visurile acum – casa, masina, vacante, orice iti doresti se transforma in realitate, cu Studio 20.

FOTO: studio20.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea