Cariera

#studio20 #cariera

Hai sa faci parte din povestea Studio20!

Activitatea de videochat s-a dezvoltat incredibil in ultimii ani, devenind un domeniu extrem de profitabil. Insa este important sa te asiguri ca firma cu care vei colabora ca model de videochat este serioasa si pune accentul pe o relatie profesionala corecta, legala si cu recompense pe masura. Afla mai multe despre Studio20 si ce inseamna sa lucrezi ca model de videochat in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute studio-uri de videochat din lume!

Povestea Studio20 a inceput cam in acelasi timp cu reglementarea oficiala a videochat-ului ca domeniu de activitate – prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei, modificata ulterior prin legea nr. 496/2004 si prin legea nr. 301/2007. Astfel, cu o experienta de 20 de ani, afacerea s-a dezvoltat in acelasi timp cu domeniul – atat la nivel national (numeroase sedii in tara), cat si la nivel global (sedii in Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). In plus, meritele ii sunt recunoscute si de numeroase premii acordate de festivaluri internationale din domeniu, precum „Best Cam Studio” in cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” in cadrul galei GFY Awards.

Din dorinta de a excela continuu, Studio20 cauta sa asigure conditii de lucru excelente pentru toti angajatii – mai ales pentru modelele de videochat. Echipa Studio20, mereu prietenoasa si dornica sa ajute, este ca o a doua familie care nu te va judeca din niciun punct de vedere (mai ales cand vorbim de un job considerat inca controversat). Iar pe langa mediul primitor, in vederea sprijinirii modelelor, Studio20 propune si un pachet salarial excelent, care sa transforme orice vis extravagant si costisitor in realitate. Iata pe ce se bazeaza:

- venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele noi, de sex feminin, in primele 3 luni de la angajare (indiferent de nivelul de experienta);

- comision de baza de 50%, valabil inca din prima zi de lucru;

- bonusuri de 5% in urmatoarele situatii: pentru primele 100 de ore active pe luna (inclusiv streaming mobil si apeluri video); pentru castiguri de minim 15.000$ pe luna; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

- bonusuri suplimentare de fidelitate dupa 12 luni de activitate, calculate in functie de veniturile obtinute;

- dupa 3 luni de activitate, ai posibilitatea de a accesa credite fara dobanda si fara comisioane direct de la Studio20, ratele fiind retinute automat din castigurile realizate lunar.

Oricine se poate alatura echipei Studio20, indiferent de experienta anterioara – sau de lipsa acesteia. Pentru ca orice model nou angajat sa exceleze in ceea ce face si sa se bucure de succes pe plan profesional, Studio20 asigura un training temeinic in prima luna dupa angajare, prezentand diverse trucuri si sfaturi utile in domeniu si ajutand modelele sa se familiarizeze atat cu site-urile pe care vor lucra, cat si cu aparatura tehnica. In plus, consilierii de imagine vor ajuta la imbunatatirea look-ului general al fiecarui mode, fiind prezenti la prima sedinta foto si oferind sfaturi legate de look (tinuta, coafura, machiaj), dar si de comportament (mimica, limbaj, gesturi).

Iar cum Studio20 isi doreste sa transforme fiecare inceput timid de cariera intr-o colaborare pe termen lung, tine cont si de tendinta tot mai populara pe piata muncii: flexibilitatea la locul de munca. Astfel, fiecare model poate incheia un contract de munca cu norma intreaga sau partiala si isi poate stabili turele in timpul zilei, seara sau chiar noaptea. Mai mult, exista si posibilitatea de a alege daca doresti sa lucrezi de la unul din sediile Studio20 sau, in masura posibilitatilor, chiar de la tine acasa – totul este personalizabil pentru confortul sporit al modelelor de videochat!

Alatura-te si tu echipei si joaca unul din rolurile esentiale in povestea in continua dezvoltare a Studio20! Intra pe site si afla mai multe despre angajarea in cadrul Studio20, pentru a te bucura de o cariera de succes ca model de videochat!

FOTO: studio20.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea