Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Cariera

#Antreprenoriatul: Profesie vs. Vocatie #speakeri #antreprenoriat #ziare.com #conferinta

Cine sunt speakerii care vor fi prezenti la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie: Cum transformi o idee sau o pasiune in bani”

Esti pasionat de lumea antreprenoriatului si vrei sa afli secretele succesului de la persoane din domeniu? Participa la evenimentul organizat de Ziare.com “Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie: Cum transformi o idee sau o pasiune in bani” unde vei avea ocazia sa inveti lucruri interesante de la unii dintre cei mai mari antreprenori din Romania, dar si sa interactionezi cu acestia. 

 

Acasa.ro, in calitate de partener media al evenimentului “Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie: Cum transformi o idee sau o pasiune in bani”, organizat de Ziare.com, te invita sa fii parte dintr-o experienta unica si inedita in lumea antreprenoriatului! Speakerii prezenti la eveniment sunt pregatiti sa impartaseasca experientele lor, sa ofere sfaturi practice si sa inspire audienta cu povestile lor captivante.

Cei opt antreprenori care sunt pregatiti sa-ti dezvalui din experienta lor in domeniu, sunt:

1. GEO VISAN - Actor, Regizor, Scenarist, Trainer, Co-Fondator al Companiei de Teatru INGENUO

Geo Visan nu este doar un actor talentat, ci si un regizor si scenarist apreciat. Cu o cariera diversificata si o pasiune arzatoare pentru teatru, Geo Visan este si un trainer dedicat si co-fondator al Companiei de Teatru INGENUO. Experienta sa vasta si pasiunea pentru arta spectacolului il fac sa fie unul dintre cei mai asteptati speakeri de la eveniment.

2. Radu Savopol - Co-fondator 5 to Go

Radu Savopol este un antreprenor de succes, cu o experienta impresionanta in domeniul HoReCa. Ca si co-fondator al brandului 5 to Go, a reusit sa transforme o viziune intr-un business de succes, cu peste 500 de cafenele deschise in intreaga tara. Experienta sa in arhitectura si pasiunea pentru arta au contribuit la crearea unei atmosfere unice in cafenelele 5 to Go.

3. Dragos Anastasiu - Presedinte Grupul Eurolines Romania, fondator AdWise

Dragos Anastasiu este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din Romania, cu o cariera impresionanta in domeniul transportului si turismului. Prin viziunea sa si abilitatea de a identifica oportunitati de afaceri, a reusit sa dezvolte un grup de companii de referinta in Romania si peste hotare. Implicat activ in comunitate, Dragos Anastasiu este un lider respectat si un promotor al schimbarii si inovatiei.

4. Lucian Botea - Prorector Universitatea Romano-Americana

Lucian Botea este un academician dedicat si un expert in domenii precum economie, digitalizare si antreprenoriat. Ca prorector pentru parteneriate cu mediul socio-economic si digitalizare la Universitatea Romano-Americana, contribuie activ la dezvoltarea antreprenoriala a tinerilor si la promovarea excelentei in educatie. Experienta sa vasta si angajamentul sau pentru inovatie il fac sa fie unul dintre cei mai apreciati speakeri in domeniul educatiei si afacerilor.

5. Rares Banescu - CEO, theMarketer

Rares Banescu este un antreprenor cu o vasta experienta in marketing si eCommerce. Ca si CEO al theMarketer, a condus numeroase proiecte de succes in Europa Centrala si de Est, evidentiindu-se prin abilitatile sale de lider si viziunea sa strategica. Cu un spirit antreprenorial puternic, Rares este unul dintre cei mai influenti profesionisti in domeniul marketingului si al afacerilor online.

6. Gabi Bartic - Director Executiv Brio.ro

Gabi Bartic este un expert in marketing si online advertising, cu o cariera impresionanta in domeniul digital. Ca si director executiv al platformei de testare Brio.ro, Gabi aduce o perspectiva unica asupra strategiilor de marketing si a inovatiilor din industrie. Cu o pasiune pentru comunicare si adaptabilitate continua, Gabi este unul dintre cei mai cautati specialisti in domeniul sau.

7. Ema Rotunjanu - Public Relations & Marketing Consultant/ Antreprenor

Ema Rotunjanu este un antreprenor si consultant in PR & Marketing, cu o experienta vasta in domeniul corporativ si al afacerilor proprii. Cu un focus pe comunicare eficienta si adaptabilitate, Ema a reusit sa isi construiasca propriul club si loc de joaca pentru copii si sa ofere consultanta in domeniul IT & tech. Contributia sa la industrie este remarcata si apreciata la nivel local si international.

8. Mircea Teaca – CEO DY Nutrition Global

Mircea Teaca este un antreprenor dinamic si vizionar, cu o vasta experienta in domeniul nutritiei si al afacerilor globale. Cu o experienta de peste 18 ani in industria farmaceutica, Mircea Teaca a preluat recent functia de CEO al companiei de suplimente nutritive DY Nutrition Global SA. Prin viziunea sa strategica, Mircea a transformat DY Nutrition Global intr-un jucator important pe piata globala a suplimentelor nutritive.

 

Evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie: Cum transformi o idee sau o pasiune in bani”, este moderat de Alex Dona, CDO Desprevin Media SRL. Alex va ghida discutiile si va asigura o experienta interactiva si captivanta pentru toti participantii.

 

Nu rata sansa de a invata de la cei mai buni oameni din domeniu si de a-ti dezvolta abilitatile antreprenoriale! In calitate de partener media al evenimentului te invitam la evenimentul “Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie: Cum transformi o idee sau o pasiune in bani” organizat de Ziare.com, pe 25 aprilie in Bucuresti, la Nord Events Center, sala Opus, de la ora 10:00 la ora 16:00.

Pentru mai multe detalii si pentru a rezerva un loc la eveniment, te rugam sa accesezi link-ul https://ziare.com/evenimente/antreprenoriatul-profesie-vs-vocatie.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea