Cariera

#studio videochat #videochat

Care sunt cele mai importante calitati intr-un studio de videochat?

In topul castigurilor din Romania se afla, alaturi de manageri ai unor companii importante sau de sportivi de talie internationala, si fetele care lucreaza intr-un studio de videochat. Unele dintre ele au stabilit adevarate recorduri, ajungand la incasari mai mari de 10 000 de dolari pe luna.

 

Prin urmare, este firesc sa se discute mult pe aceasta tema si sa apara tot mai frecvent intrebarea: care sunt calitatile necesare pentru a reusi in industria de divertisment online destinata adultilor? In continuare, vom enumera cateva atuuri considerate esentiale chiar de catre profesionistii din domeniu.

Cat de important este aspectul fizic?

Activitatea desfasurata intr-un studio videochat Studio 20 consta in interactiuni online, de la distanta, cu barbati din intreaga lume inscrisi pe platforme online de divertisment pentru adulti. Acestia platesc sume importante de bani pentru a se bucura, de la distanta, de compania unor femei care le starnesc interesul. Ei cauta un cumul de calitati fizice, emotionale si intelectuale, pentru o interactiune cat mai complexa si mai satisfacatoare.

Cel putin la prima vedere, o mare importanta o are fizicul, adica fetele trebuie sa aiba un aspect atragator. Ele nu trebuie sa se incadreze neaparat in diferite standarde – de exemplu sa fie inalte sau sa respecte dimensiunile 90-60-90 pentru bust, talie si solduri –, ci esential este sa fie mereu ingrijite, sa acorde atentie vestimentatiei, machiajului si coafurii. De aceea, intr-un studio de videochat primesc atat sprijin financiar pentru a-si completa garderoba de lucru si trusa de make-up, cat si cursuri individuale gratuite de machiaj.

De ce este necesara cunoasterea limbii engleze?

Membrii cu care interactioneaza modelele online provin din toata lumea, cei mai multi fiind, de obicei, de pe continentul american. Indiferent de tara de origine, conversatiile se desfasoara intotdeauna in cea mai importanta limba de circulatie pe plan international. Prin urmare, stapanirea limbii engleze este absolut necesara si, in acest scop, modelele au parte, in primele saptamani petrecute intr-un studio de videochat, si de cursuri individuale gratuite de limba engleza.

In plus, ele trebuie sa fie capabile sa abordeze subiecte cat mai diverse si sa mentina atentia treaza pentru o perioada cat mai indelungata de timp, deoarece fiecare minut suplimentar inseamna un castig mai consistent. Prin urmare, primesc si cursuri de cultura generala si le sunt prezentate diferite trucuri care se dovedesc de folos in conversatiile cu membrii.

Cat conteaza seriozitatea?

La fel ca in orice alt domeniu, si atunci cand lucrezi intr-un studio de videochat seriozitatea se numara printre calitatile esentiale, in lipsa careia nu poti reusi pe termen lung.

Aceasta calitate se manifesta, in primul rand, prin respectarea programului pe care chiar tu ai libertatea de a-l alege. Mai precis, la inceputul fiecarei perioade de lucru poti sa optezi, in functie de preferinte si prioritati personale, pentru tura de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte. Odata luata o decizie trebuie sa ti-o asumi in totalitate, iar membrii sa stie la ce ore te pot intalni.

Seriozitatea se manifesta si in interactiunile cu echipa care se afla acolo special pentru a te ajuta. Este vorba despre trainerul de videochat sau despre echipa de suport tehnic,care intervine cu promptitudine de fiecare data cand apare o eventuala problema. Apoi, este fundamental sa ai o atitudine corecta fata de membrii site-urilor.

Iata, deci, calitatile necesare pentru a reusi intr-un studio videochat: sa arati bine si sa te ingrijesti constant, sa cunosti sau sa fii dispusa sa inveti limba engleza si sa lucrezi serios pe termen lung.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea