Cariera

# filologie #cursuri programare #liceu #programator

Cursuri de programare pentru incepatori, indiferent de liceul absolvit! Poti deveni programator si daca ai terminat filologie

Ai depasit varsta de 18 ani, iar alegerile din adolescenta nu mai par sa aiba relevanta la maturitate, cand regreti ca nu ai simtit vantul schimbarii si nu ti-ai indreptat atentia catre domeniul IT. Acum, nu mai ai motive sa regreti nimic, caci iti poti transforma visul in realitate cu ajutorul unor cursuri de programare pentru incepatori, unice pe piata din Romania.

Petru Trimbitas a pus bazele unui program de cursuri programare incepatori Wellcode este un mentorat bazat pe comunicarea bidirectionala mentor-discipol si orientat catre dezvoltarea bilaterala (profesionala si personala). Tanarul clujean a pus bazele programului in urma colaborarii cu companiile Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii.

In perioada petrecuta in cadrul celor doi giganti IT internationali, tanarul clujean a observat si a constientizat modul in care factori colaterali din viata personala pot influenta succesul profesional. In consecinta, a decis integrarea in cadrul acestui mentorat a unui modul de dezvoltare, unic pe piata de cursuri de programare pentru incepatori din Romania.

Cum se desfasoara pregatirea in cadrul mentoratului?

WellCode este o platforma care functioneaza precum o carte interactiva, fiind gandita sa ofere posibilitatea oricarui doritor de a invata sa scrie cod curat si corect. Astfel, fie ca ai deja ceva cunostinte de IT, fie pleci de la zero, vei avea posibilitatea sa inveti sa scrii cod. Un alt aspect important specific platformei este faptul ca iti ofera posibilitatea de a invata independent de evolutia celorlalti cursanti.

Astfel, spre deosebire de clasicele cursuri de programare pentru incepatori, vei putea sa te loghezi pe platforma si sa lucrezi atunci cand iti permite programul, indiferent ca este zi sau noapte. Cu toate ca vei lucra independent, nu vei fi niciodata singur! Mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas si te vor ghida catre gasirea solutiei ideale pentru problemele de pe platforma.

Un alt atu major al mentoratului este faptul ca vei beneficia de toata sustinerea mentorilor pentru a-ti realiza portofoliul de proiecte si pentru a-ti scrie propria aplicatie. Spre deosebire de clasicele cursuri de programare, mentorii te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa treci cu brio de interviu si, la final, sa poti striga fericit: ”M-am angajat! Am obtinut primul meu job ca programator”.

Concomitent cu dezvoltarea profesionala, vei beneficia de sustinere psihologica oferita in cadrul modulului de dezvoltare personala, unic pe aceasta nisa de cursuri de programare pentru incepatori. Coachii te vor ajuta sa iti identifici gandurile si emotiile negative care te mentin blocat si care te impiedica sa te bucuri de succes.

Acestia te vor incuraja sa iti schimbi mindset-ul cu unul orientat spre reusita si sa-ti stabilesti un stil de viata sanatos (regim alimentar echilibrat, somn 8 ore / noapte si activitate fizica). Fiecare detaliu conteaza si isi va aduce aportul in cresterea capacitatii de concentrare si dezvoltarea gandirii analitice, doua elemente vitale pentru un programator.

Programeaza o sedinta cu mentorii si convinge-te de detaliile care fac diferenta! Testeaza platforma in cadrul modulului gratuit si descopera daca o cariera in domeniul IT este ceea ce te defineste acum. Ai ratat ”trenul” in adolescenta, nu-l lasa sa plece fara tine si acum, la maturitate!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea