Boli

Treci mai usor peste problemele fizice de sanatate prin proceduri adaptate la Clinica Eminescu 100

Oasele, muschii si articulatiile sunt componentele de baza ale sistemului locomotor care fac posibila si cea mai mica miscare. Orice fractura, accident sau leziune provocata la acest nivel poate afecta semnificativ mobilitatea corpului, limitand chiar si activitatile simple de zi cu zi. Pentru tratarea, dar si prevenirea acestor probleme, exista o varietate de servicii profesionale de care poti beneficia intr-o clinica de recuperare medicala Eminescu 100.

Ce este recuperarea medicala?

Reabilitarea intregului aparat locomotor, indiferent de cauzele care au dus la afectarea acestuia, intra sub incidenta recuperarii medicale. Vorbim despre o ramura a medicinei care se ocupa de tratarea sau remedierea a diferite dizabilitati fizice intalnite la nivelul muschilor, oaselor, articulatiilor sau ligamentelor.

Cine are nevoie de proceduri de recuperare medicala?

Recuperarea medicala poate fi vazuta atat ca o modalitate de tratament, cat si ca forma de preventie a deficitului functional. Oricine acuza durere la nivelul sistemului locomotor, limitare in miscare, disconfort ori isi doreste sa imbunatateasca starea fizica, poate apela la proceduri de recuperare medicala. Pacientii sunt adesea persoane care au suferit accidente sau traumatisme, bolnavi diagnosticati cu afectiuni ale oaselor sau muschilor, varstnici sau persoane cu dizabilitati mostenite.

Ce servicii ofera centrul de recuperare medicala Eminescu 100?

Pentru cei care isi doresc sa beneficieze de servicii complete de reabilitare medicala, clinica Eminescu 100 este locul in care se gaseste rezolvare pentru orice fel de problema.

Medicii specialisti au conturat un portofoliu vast de proceduri de recuperare medicala prin care orice dizabilitate sau disfunctionalitate sa poata fi tratata cu minim de efort si disconfort suportate de pacient.

Fizioterapia este principala ramura abordata pentru a ameliora astfel de probleme, dat fiind faptul ca se opteaza pentru elemente naturale pentru a reduce efectele negative ale afectiunilor existente. Apa, namolul, caldura, lumina, masajul, exercitiile fizice sau diferitele tipuri de impachetari sunt proceduri care promit rezultate vizibile inca de la prima sedinta in ceea ce priveste ameliorarea durerii.

Efectuarea de exercitii fizice pasive si sedinte speciale de masaj pot fi foarte eficiente in combaterea durerii si recuperarea mobilitatii fizice. Kinetoterapia este, de asemenea, o practica foarte recomandata mai ales in cazul pacientilor care au suferit accidente sau au dezvoltat boli care au afectat buna functionare a sistemului locomotor.

Pentru tratarea efectelor produse de bolile cerebro-vasculare, exista solutii moderne precum utilizarea aparaturii Huber 360.

Decompresia coloanei vertebrale este o alta forma de reabilitare medicala care vizeaza reducerea presiunii de la nivelul discurilor intervertebrale si al nervilor spinali. Prin aceasta se urmareste marirea spatiului intervertebral pentru perioade limitate de timp.

Fa acum o programare la Clinica Eminescu 100

Daca te gasesti in cazul in care durerile de muschi, oase sau articulatii iti afecteaza calitatea vietii, este momentul sa iei masuri in acest sens. Primul pas este depistarea cauzei problemei care se poate face intr-o prima vizita la un consult in cadrul clinicii.

Te poti programa online, in doar cateva minute, completand formularul atasat cu datele solicitate alauri de data si ora la care vrei sa aiba loc sedinta. In cadrul acesteia se va contura si un plan de tratament prin care se urmareste atat ameliorarea simptomelor, cat si combaterea cauzei. Poate fi vorba fie de o singura procedura de recuperare medicala, fie de un pachet personalizat prin care sa se urgenteze aparitia primelor rezultate, insa aceste detalii le vei discuta cu medicul tau. Cert este ca prin acest pas vei putea sa te bucuri din nou de viata fara ca durerea sa mai reprezinte un impediment.

Ai grija de sanatatea si mobilitatea organismului tau cu ajutorul serviciilor speciale de la Eminescu 100!

FOTO: clinicaeminescu100.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare