Boli

# silueta visata #silueta

Obtine silueta visata cu Pidago SLIM

Stim ca te-ai intrebat de multe ori de ce ai tot amanat sa incepi un stil de viata sanatos. Suntem aici sa te ajutam sa depasesti aceste obstacole si sa obtii rezultatele pe care le meriti! PIDAGO SLIM a fost creat special pentru tine, pentru a-ti oferi sprijinul necesar in scopul tau de a avea o viata mai sanatoasa.

Ce face PIDAGO SLIM atat de special? Ei bine, acest supliment alimentar inovator contine un complex de ingrediente cu actiune puternica asupra metabolismului macronutrientilor, cu focus pe metabolismul lipidic si glucidic. Astfel, te ajuta sa reglezi si sa mentii o greutate corporala optima. Cu PIDAGO SLIM, vei observa ca iti recastigi controlul asupra propriului organism si vei putea spune "adio" kilogramelor in plus.

PIDAGO SLIM optimizeaza functionarea metabolismului tau, sprijinindu-te sa utilizezi eficient grasimile si zaharurile consumate si prevenind depunerea lor excesiva. In acelasi timp PIDAGO SLIM sustine sanatatea renala si favorizeaza eliminarea surplusului de apa din organism, contribuind la mentinerea echilibrului hidric si a unei siluete sanatoase.

PIDAGO SLIM nu contine lactoza, zahar si gluten si este potrivit atat pentru vegetarieni, cat si pentru diabetici.

Daca esti hotarat sa faci o schimbare si sa-ti atingi obiectivele de sanatate, PIDAGO SLIM este alegerea perfecta pentru tine. Nu uita ca un proces de slabire sanatos necesita timp, rabdare, o alimentatie echilibrata si practicarea regulata a exercitiilor fizice.

Aceste produse pot fi achizitionate din farmaciile partenere si de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.Urmareste-ne si pe site-ul www.pidago.ro si retelele de socializare: @FitermanPharma

Transforma-ti viata acum cu PIDAGO SLIM si bucura-te de rezultatele spectaculoase pe care le vei obtine!

FOTO: FitermanPharma

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare