Boli

# influencerita china #slabit rapid #deces #slabit

A murit dupa ce a slabit 57 de kilograme. Tanara avea doar 21 de ani

O influencerita in varsta de 21 de ani, din China, a murit sambata, intr-o tabara de slabire din Shaanxi. Tanara a apelat la tabara de slabire pentru a pierde in greutate 90 de kilograme. 

 

Tana de 21 de ani era cunoscuta ca Cuihua (nume tradus aproximativ prin floare verde de jad). Aceasta suferea de obezitate si s-a inscris la o tabara inchisa pentru slabit, axata pe o dieta stricta si fitness, scrie Shanghai Morning News.

Cuihua, avea aproape 10.000 de urmaritori pe Douyin (versiunea chineza a TikTok). Aceasta intra in direct,seara de seara, pentru a-si tine la curent fanii in legatura cu modul in care decurge dieta si exercitiile fizice. 

Aceasta le-a povestit fanilor ca a pierdut initial 57 de kilograme in doua luni si a continuat exercitiile pentru a pierde alte 23 de kilograme in urmatoarele sase luni, obiectivul ei fiind sa slabeasca in total 90 de kilograme, conform conturilor ei de socializare, scrie adevarul.ro.

Luni seara, parintii tinerei au postat pe contul sau in videoclip in care li se spunea ca tanara a murit. Vestea tragica a dus la dezbateri aprinse pe retelele de socializare din China.

„O astfel de pierdere in greutate este prea rapida, iar inima nu poate tine pasul!”, a scris un comentator de top pe Douyin.

„Un kilogram pe zi? Antrenorii de fitness nu incurajeaza acest tip de pierdere in greutate”, a scris o alta persoana.

Taberele de slabit, tot mai poplare in China

In ciuda tuturor controverselor si a programelor agresive de slabit, taberele de slabire sunt tot mai populare in China. Persoanele care isi doreesc sa piarda in greutate se inscriu in taberele pentru slabit unde petrec de la cateva saptamani, la cateva luni, in functie de obiective. Li se intocmeste o dieta speciala si urmeaza o sterie de exercitii fie cu un atrenor personal, fie cu un grup de fitness.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului