Boli

#lidia fecioru #aciditate #leac #gastrita

Cum sa scapi de gastrita si aciditate cu o bautura banala. Lidia Fecioru a dezvaluit secretul

Multe persoane se confrunta cu arsuri la stomac sau chiar gastrita. Daca incerci sa scapi de aceste probleme este important sa stii ca poti apela la un truc simplu.

Lidia Fecioru a declarat ca este nevoie dpar de un pahar de apa calduta, dimineata, pe stomacul gol, pentru a tine gsatrita la distanta si de cateva minute de stat intinsi in pat, pe partea dreapta. 

“Ma gandeam ca vine perioada de toamna si foarte multa lume sufera de gastrita, o hiperaciditate.

Exista gastrita atrofica foarte puternica si cei care au aceasta problema ar fi bine sa-si inceapa dimineata cu o cana sau cu un pahar de apa calda, nu calaie, ci calda, ca atunci cand bem un ceai.

Trebuie sa fie apa curata, calda, fara nimic in ea si apoi sa mai avem posibilitatea sa stam intinsi inca 10 minute pe partea dreapta.

Aceasta apa calda va ajuta stomacul sa fie curatat de acea mucoasa acida care se creeaza peste noapte si atunci stomacul nostru va incepe sa produca un suc gastric normal.

Putem face aceasta procedura o perioada mai lunga, pentru ca ea ne va ajuta foarte mult si la digestie si la mirosul neplacut din gura care apare dimineata. Si acest miros vine tot din cauza hiperaciditatii stomacale”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare