Boli

#suc de apio # celery juice #sistem imunitar

Celery juice ofera putere sistemului imunitar!

In zilele noastre, oamenii de toate varstele aleg cu interes super-alimente, ceaiuri din plante medicinale, sucuri presate la rece pentru a-si imbunatati sanatatea. Odata cu popularitatea tot mai mare a bauturilor care tin cont de sanatate este in crestere si utilizarea blenderelor si a storcatoarelor de fructe si legume. Pe masura ce oamenii devin mai constienti de sanatate, legumele si fructele sunt din ce in ce mai folosite pentru detoxifierea organismului.

 

Celery juice a castigat in popularitate, alaturi de castraveti, mere, boabe de goji, menta si alte fructe si legume de sezon. Toate aceste bauturi arata grozav si sunt postate de oameni pe retelele de socializare, pe Facebook si Instagram.

Celery juice – De ce este atat de popular?

Sucul proaspat stors din apio si consumat pe stomacul gol permite organismului sa absorba nutrientii rapid, fara a fi nevoie de o digestie intensa. Acest suc are vitamine (A, B, C, E, K), peste 60 de oligoelemente, 8 compusi anticancerigeni, fier, potasiu, magneziu, zinc, fosfor, cupru, siliciu, calciu, enzime, coenzime, uleiuri esentiale.

In prezent, celery juice a devenit extrem de popular datorita proprietatilor sale excelente pentru sanatate; el permite oricarui om care il consuma la micul dejun sa inceapa ziua intr-o forma buna si o dispozitie sanatoasa. Acest suc este apreciat in toata lumea, deoarece contine numeroase minerale, vitamine si alte elemente active importante.

Celery juice are numeroase beneficii pentru sanatatea organismului:

  • Previne cancerul de stomac, cancerul pancreatic, cancerul de vezica urinara, cancerul de colon
  • Imbunatateste sanatatea tractului gastrointestinal
  • Are efect antiinflamator, regleaza digestia, reduce inflamatiile, detoxifica organismul
  • Promoveaza alcalinizarea intestinelor si scaderea in greutate
  • Este un remediu bun pentru tensiunea arteriala
  • Calmeaza tulburarile digestive, reduce colesterolul si lupta impotriva infectiilor, inflamatiilor
  • Este benefic asupra sistemului nervos, asupra functiei neuronilor, previne pierderile de memorie si simptomele de ADHD
  • Are o multime de nutrienti, reface vitalitatea organismului, amelioreaza stresul, migrenele si durerile de cap
  • Este indicat in boli autoimune, diabet, tulburari tiroidiene, boli de rinichi, ficat gras, oboseala
  • Protejeaza deteriorarea celulelor organismului
  • Are un continut scazut de calorii, mentine apetitul sub control
  • Ajuta in caz de insomnie, depresie, anxietate
  • Ofera putere sistemului imunitar si energie organismului.

Celery juice este un medicament minune!

Exista carti Medium Medical in limba romana in care Anthony William recomanda sucul de apio – Celery Juice – pentru imbunatatirea sanatatii organismului. Sucul combate toate afectiunile si bolile, este tonic, antiinflamator, poate fi un adevarat "elixir" al tuturor timpurilor, dupa cum spune autorul.

El se bea dimineata, inainte de micul dejun, este un medicament minune cu efect antiinflamator. Ajuta in prevenirea si tratamentul cancerului, in combaterea atacului nociv al radicalilor liberi si in prevenirea distrugerii ADN-ului. Are efect calmant, elimina stresul, combate irascibilitatea, nervozitatea, constipatia si alte tulburari digestive. Despre acest suc s-a spus ca ajuta si in tratamentul afectiunilor pielii – acnee, eczeme si psoriazis.

Anthony William este autorul mai multor bestselleruri, care a prezentat in acestea informatii foarte importante despre vindecarea problemelor de sanatate. Vindecarile sale au avut un succes fara precedent, ceea ce a atras interesul oamenilor.

Aceasta bautura sanatoasa - celery juice - ofera o stare de bine, este un smoothie verde foarte sanatos, cu gust grozav. Despre sucul de apio s-a spus ca vindeca milioane de oameni; se bea dimineata, proaspat realizat, pe stomacul gol. El este prezentat mereu pe retelele de socializare ca un adevarat remediu pentru sanatate, cu efecte pozitive asupra organismului. 

Sucul de apio este cu adevarat apreciat de ceva vreme in multe tari ale lumii. Este racoritor si foarte sanatos, are un gust placut si este foarte eficient in caz de kg in plus, daca vrei sa slabesti rapid si eficient. Ca sa beneficiezi de proprietatile sale, ar trebui doar sa bei cate un pahar de suc de apio in fiecare dimineata.

 FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare