Bebelusi

#copil plin de zgarieturi # copil cresa #cresa #zgarieturi

Situatie tragica pentru o mama. Si-a lut copilul de la cresa plin de zgarieturi pe fata. Ingrijitorii spun ca totul s-a intamplat “accidental”

O mama a trecut prin clipe de cosmar cand s-a dus sa-si ia copilul de la cresa. Mama din Melbourne, Austalia, a fost sa-si ia copilul de doar 10 saptamani de la cresa. Cand l-a vazut a ramas socata. Acesta era plin de zgarieturi care sangerau, pe intreaga fata. 

 

Femeia, pe nume Rachel, sustine ca centrul de ingrijire i-a spus ca a fost un accident care s-a intamplat in timp ce bebelusul ei a fost nesupravegheat pentru scurt timp, moment in care fata micutului a ramas complet acoperita de zgarieturi.

Femeia a declarat pentru 9News.com.au ca reprezentantii centrului de ingrijire copii Only About Children din Melbourne i-au spus ca bebelusul a fost zgariat de catre un alt copil.

"Am simtit o mare durere in inima, nici macar nu am vrut sa vad imaginile pentru ca erau prea grafice. A fost o experienta groaznica pentru baietelul nostru, nu am putut accepta asta.", a declarat mama bebelusului de doar 10 saptamani.

Femeia are insa indoieli cu privire la explicatia primita de la cresa.

"Ei au explicat ca asta s-a intamplat accidental, dar noi pur si simplu nu putem accepta aceasta explicatie. Sunt peste 20 de zgarieturi pe fata lui Noah, cum se poate intampla asta accidental?”, a declarat mama lui Noah.

Rachel a mers cu bebelusul la Spitalul Box Hill pentru investigatii. Aici, medicii i-au spus ca zgarieturile ar trebui sa se vindece fara a lasa cicatrici.

La scurt timp dupa incident, reprezentantii centrului au oferit un punct de vedere pentru presa locala.  

“Only About Children ia foarte in serios siguranta si bunastarea fiecarui copil pe care il avem in grija si suntem ingrijorati de incidentul recent dintre Noah si un alt copil.

In urma discutiei cu parintii lui Noah, dupa incident si in timpul recuperarii, ca se asteapta ca Noah sa se recupereze complet. Continuam sa oferim ingrijire si sprijin financiar familiei, de la incident. Deoarece o ancheta este in desfasurare in acest moment, nu putem oferi mai multe detalii pana la solutionarea acesteia”, se arata in declaratia reprezentantilor cresei.

FOTO: 9news.com.au, dailystar.com.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului