Bebelusi

#bebelusi vanduri pe facebook #facebook #bebelusi

Bebelusi vanduti pe Facebook pentru cateva sute de euro! Cum este posibil asa ceva

Caz revoltator pe internet. Saracia ii obliga pe oameni sa faca lucruri necugetate. Mai multe cazuri socante au iesit la iveala, pe internet. Parintii isi puneau bebelusii la vanzare pe Facebook pentru sume de doar cateva sute de euro.

 

Aceste cazuri au fost depistate in Filipine. Aici, cei care isi doresc un copil, dar nu pot sa-l faca din motive medicale, il pot “cumpara” de pe internet.

Un astfel de caz a fost depistat in Manila. O filipineza, in varsta de 29 de ani, a pus o intrebare pe internet, prin care solicita pretul pentru o papusa de colectie pe care o vazuse pe Facebook. Raspunsu primit a socat-o. Acesteia i s-a spus ca se vinde un copil cu doar 400 de euro.

Femeia care a scos copilul la vanzare pe Facebook, este o tanara de 21 de ani, extrem de saraca, care a fost abandonata de familie, dar si de iubit.

Ceea ce este si mai revoltator este faptul ca autoritatile filipineze au recunoscut intr-un raport oficial ca in ultimii patru ani, pe internet, au fost vanduti mii de bebelusi, dar ca nu ii pot identifica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare