Bebelusi

#patrula catelusilor #scutece chilotel #scutece # pampers

Pampers lanseaza o noua editie limitata de scutece chilotel, cu personajele din Patrula Catelusilor

Stim ca orice ocazie de distractie si de invatare prin joaca este esentiala pentru cei mici, in special cand vine vorba despre dezvoltarea lor armonioasa. Si cum altfel ar putea creste mai frumos, decat prin timpul petrecut alaturi de parintii lor?

Cu fiecare poveste impartasita sau ascultata, copiii reusesc sa inteleaga mai multe despre lume, despre ceilalti, dar si despre ei insisi. Prin momentele de calitate alaturi de cei mari, acestia deprind abilitati sociale si, desigur, curajul de a rezolva probleme de unii singuri.

Pampers intelege importanta acestor clipe atat de benefice in viata oricarui copil sau parinte si le asigura acestora confortul necesar, prin lansarea in editie limitata a noilor scutece chilotel cu personajele din Patrula Catelusilor.

Pentru cei mici, Patrula Catelusilor reprezinta o modalitate distractiva de a invata despre curaj si eroism, prin intermediul povestilor palpitante.

Astfel ca, echipa de catelusi apare in vietile nazdravanilor cu o noua misiune, de data aceasta, alaturi de Pampers: impiedicarea scurgerilor neprevazute atat pe parcursul zilei, cat si pe cel al noptii. Cu ajutorul personajelor emblematice, precum Chase si Skye, parintii se vor putea inspira pentru mai multe activitati pe care sa le petreaca alaturi de copii, fara intreruperi neasteptate. Poate fi vorba de o seara in familie, de o sesiune de joaca sau de o plimbare in parc, Pampers si Patrula Catelusilor vor fi intotdeauna pregatiti sa le ofere parintilor mai mult timp de poveste impreuna cu micutii.

Ca orice echipa bine pregatita, Pampers Pants vine in ajutorul familiilor cu numeroase beneficii:

  • Buzunarul Stop & Protect ajuta la prevenirea scurgerilor din partea din spate a scutecului, astfel incat cei mici sa se poata misca in voie.
  • Usor de schimbat (pur si simplu trageti in sus pentru a-i pune) si usor de scos (doar trebuie sa rupeti partile laterale, sa le rulati si sa le fixati cu banda adeziva pentru a le arunca la gunoi).
  • Scutecele chilotel cu Patrula Catelusilor au o potrivire de 360 de grade care se adapteaza la burtica bebelusului si impiedica aparitia lacunelor pentru mai mult de 12 ore.
  • Mansete duble la picioare care ajuta la prevenirea scurgerilor in jurul picioruselor. Bebelusul tau va fi protejat in orice moment, iar tu te vei putea bucura de mai multe momente frumoase alaturi de el.
  • Design distractiv cu personajele reprezentative din Patrula Catelusilor. In acest fel, micutul tau va fi intotdeauna insotit de prietenii sai blanosi, Chase, Skye si echipa lor!
  • Testat si certificat conform Standard 100, realizat de Oeko-Tex, dar si de medici dermatologi.

In acest fel, editia limitata de scutece chilotel Pampers cu Patrula Catelusilor este aici ca sa salveze ziua (si noaptea)! Ce inseamna acest lucru? Mai multe zambete si momente frumoase alaturi de parinti, mai multi prieteni blanosi pentru cei mici si...mai multa siguranta si confort pentru intreaga familie!

Despre P&G

P&G ofera consumatorilor din intreaga lume un portofoliu cu branduri de calitate si de incredere din care fac parte Always, Ambi Pur, Ariel, Bounty, Charmin, Crest, Dawn, Downy, Fairy, Febreze, Gain, Gillette, Head & Shoulders, Lenor, Olay, Oral-B, Pampers, Pantene, SK-II, Tide, Vicks, si Whisper. P&G isi desfasoara activitatea in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Pentru ultimele stiri si informatii despre P&G si brandurile sale, intrati pe https://www.pg.com. Pentru alte noutati P&G,  intrati pe https://www.pg.com/news.

FOTO: youtil.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului