Bebelusi

# copii nascuti in martie #luna martie #martie #bebelusi #copii

12 lucruri uimitoare despre copiii nascuti in luna martie

Cu toate ca fiecare copil nascut in martie este un individ unic, studiile au gasit similitudini si corelatii semnificative intre luna lor de nastere si sanatate, starea psihica, profesii si chiar inaltime. Iata 12 lucruri uimitoare despre copiii nascuti in luna martie.

Semnul lor zodiacal este Pesti sau Berbec

Copiii nascuti in prima parte a lunii martie, intre 1 si 20, sunt in zodia Pesti, iar cei nascuti dupa aceasta data sunt in zodia Berbec. Pestii sunt recunoscuti pentru ambitie si determinare, in timp ce Berbecul este recunoscut pentru inflacarare si pasiune.

Floarea reprezentativa este narcisa

Narcisa este printre primele flori ale primaverii si simbolizeaza renasterea, noile inceputuri si prosperitatea.

Pietrele potrivite sunt acvamarinul si piatra sangelui

Acvamarinul are culoarea marii si simbolizeaza puritatea spiritului si a sufletului. Piatra sangelui, care este de culoare verde inchis si are irizatii de fier sangerii, aduce sanatate si forta celui care o poarta.

Impartasesc o zi de nastere cu o celebritate

Exista un numar mare de celebritati nascute in luna martie, motiv pentru care copiii nascuti acum au sanse mari sa fie nascuti in aceeasi zi cu una dintre acestea. Altfel spus, copilul nascut in martie este destinat sa aiba faima si succes.

Au sansa sa devina piloti

Conform studiilor, copiii nascuti in martie au o probabilitate statistica crescuta sa devina piloti la maturitate.

Sunt destinati pentru a ajunge in varful corporatiilor

Studiile realizate au reliefat faptul ca cei nascuti in martie au sanse mai mari de a ajunge in varful scarilor ierarhice. Astfel, 12.5% dintre directorii generali sunt nascuti in martie.

Luna martie este bogata in zile de sarbatoare

Pe langa sarbatorile precum Ziua Sf. Patrick si, uneori, Pastele, luna martie este luna dedicata femeilor si a multor zile nationale si internationale.

Se trezesc mai tarziu decat alti copii

Daca organizezi plecarea in vacanta cu un copil nascut in luna martie, programeaz-o dupa ora noua. Copiii nascuti in martie au tendinta de a dormi mai mult decat ceilalti.

Sunt mai sanatosi decat alti copii

Studiile realizate au reliefat faptul ca anumite luni de nastere au coincis su o crestere a riscurilor pentru anumite boli. Uimitor a fost faptul ca, in cazul copiilor nascuti in martie, nu numai ca nu exista riscuri crescute de boli respiratorii, reproductive, cardiovasculare sau neurologice, ci chiar apare scaderea seminificativa a riscului de imbolnavire.

Ei intotdeauna vad partea buna a lucrurilor

Oamenii nascuti in martie poseda un optimism general care ii ajuta sa vada intotdeauna partea buna a lucrurilor. Din pacate, acest obicei ii face foarte vulnerabili pentru depresie, daca lucrurile nu functioneaza cum vor ei.

Este foarte putin probabil sa ajunga centenari

In ciuda starii generale excelenta de sanatate, bebelusii nascuti in martie au cele mai mici sanse sa traiasca pana la 100 de ani.

Sunt mai inalti decat colegii lor

Studiile au dovedit ca bebelusii nascuti la sfarsitul lunii martie tind sa fie mai inalti decat alti copii. Cercetatorii cred ca acest lucru are legatura cu cantitatea de melatonina dezvoltata la lumina la care sunt expuse femeile in timpul sarcinii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului