Bebelusi

#intretinere body bebe #body bebe

Cum se intretine corect un body pentru bebe?

Pe langa partea plina de bucurii (mai mari sau mai mici) pe care o stim cu totii, viata de tanara mamica vine la pachet si cu o multime de informatii pe care, de foarte multe ori, nu stii de unde sa le iei.

La fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba de body-uri pentru bebelusi: toata lumea presupune, in general, ca, daca ai adus pe lume un copil, stii deja tot ce se poate sti despre felul in care trebuie imbracat sau despre modul in care ar trebui intretinute hainutele lui.

Body-ul pentru bebe va fi cea mai importanta piesa din garderoba micutului tau, cel putin in primele sale luni de viata, asa ca in cele ce urmeaza ne-am propus sa invatam impreuna cum se intretine corect acest articol vestimentar.

Body pentru bebe: de ce conteaza calitatea?

Atunci cand alegi body-urile pentru bebelusi, este foarte important sa te asiguri ca materialele din care sunt confectionate au o calitate superioara si ca proportiile lor sunt cele ideale. Foarte multe mamici cred ca varianta cea mai buna este ca hainuta sa fie 100% din bumbac, insa pediatrii spun ca este mai bine ca acest obiect vestimentar sa aiba si o componenta variabila de elastan.

Elastanul este o fibra cunoscuta pentru elasticitatea si rezistenta sa extraordinara si tocmai datorita acestor proprietati este incorporat in prezent intr-o gama larga de articole de imbracaminte, inclusiv in cele pentru bebelusi. Body-urile pentru bebe de la Ruvix, de exemplu, au in componenta 4% elastan, ceea ce le ajuta sa poata lua usor forma corpului puiului tau si sa il ajute sa se simta cat mai confortabil.

Daca vorbim de bumbac, atunci trebuie sa mentionam ca acesta este preferat pentru confectionarea hainutelor pentru copii din cateva motive evidente: fiind vorba de un material 100% natural, ii permite pielii sa respire si nu provoaca alergii, care sunt foarte des intalnite la bebelusi. In plus, reduce transpiratia pe timpul noptii, iar iarna este foarte calduros. Asa ca, din punctul de vedere al calitatii, acesta este, fara doar si poate, cel mai bun material pe care il poti alege pentru micutul tau.

Body bebe: cum se intretine?

Acum, ca am aflat impreuna de ce conteaza atat de mult calitatea materialelor din care e confectionat si de ce este important sa studiezi cu atentie eticheta inainte sa faci o alegere, hai sa aflam si cum poti sa il intretii corect!

Iata ce poti face pentru a te asigura ca micutul tau are parte de cel mai pufos si confortabil body:

Alege un detergent bland

Daca nu ai mai spalat pana acum un body pentru bebelus, atunci trebuie sa stii ca nu poti folosi acelasi tip de detergent pe care il intrebuintezi pentru hainele celorlalti membri ai familiei. Asa cum aminteam mai sus, majoritatea produselor sunt realizate din materiale naturale, prin urmare tesaturile vor avea nevoie de un detergent bland, hipoalergenic, care sa nu uzeze tesatura si sa nu afecteze ulterior pielea sensibila a copilasului.

Ideal ar fi sa cauti detergenti fara parfum sau alte esente artificiale in compozitie. De asemenea, nu uita ca nu este recomandat sa folosesti produse pentru inalbire, intrucat acestea sunt foarte agresive cu tesatura, iar pielea moale si gingasa a puiului tau se va irita grav.

Asigura-te ca l-ai uscat bine

Din cauza grabei sau a neatentiei, uneori, unele mamici nu usuca body-ul bebelusului pana la capat si astfel el ajunge sa fie depozitat semi-umed in dulap. Medicii spun ca micutii se pot imbolnavi foarte usor de pe urma purtarii unui articol vestimentar care nu a fost uscat asa cum trebuie.

Ca atare, ar trebui sa te asiguri intotdeauna ca, atunci cand ii iei hainutele de pe sarma, acestea sunt foarte bine uscate. In plus, piesele vestimentare care nu sunt uscate bine se deterioreaza mult mai repede, deci nu uita sa le verifici cu atentie de fiecare data.

Pastreaza-l intr-un dulapior

Hainutele ar trebui pastrate, la modul ideal, intr-un dulapior ferit de umezeala. Aranjeaza-le pe culori sau in functie de model si asigura-te intotdeauna ca garderoba copilului tau ramane cat mai ordonata. O organizare cat mai riguroasa te va ajuta sa ai acces mai usor la toate hainutele lui si sa decizi rapid cum vrei sa il imbraci.

RUVIX, modele deosebite de body-uri pentru bebelusi

Dupa cum ai putut vedea mai sus, sa intretii articolele de imbracaminte ale copilului tau nu este un proces atat de complicat pe cat poate parea la prima vedere. Iar daca vrei sa ii completezi garderoba si cu alte obiecte vestimentare confortabile si la preturi foarte bune, atunci body-urile pentru bebelusi de la RUVIX iti stau la dispozitie pe ruvix.ro!

Dupa cum am spus, sunt confectionate din bumbac in combinatie cu putin elastan. Se deosebesc de alte modele de pe piata nu doar prin calitatea inalta, ci si prin printurile vesele si rezistente. Vei gasi modele cu diverse mesaje si desene, dar nu mai dam din casa. Intra pe site-ul celor de la RUVIX acum!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in