Poze anulare referendum

Iata cele mai relevante poze despre anulare referendum de pe acasa.ro

Cele mai citite despre anulare referendum

Ce asigurari turistice folosim in vacanta

Cand alegem un pachet de vacanta la o agentie de turism, unul dintre factorii luati in considerare il reprezinta asigurarile. De exemplu, un circuit in Egipt in aprilie-mai 2008 costa 990 de eu

Cum tii cont de aspectele esentiale intr-un circuit turistic

Vacanta petrecuta intr-o calatorie de tip circuit implica vizitarea multor locuri si, prin urmare, intalnirea cu diverse situatii.

Jucarii audio & video pentru un Craciun high-def

Statisticile arata ca, pe langa telefoane mobile, dispozitivele audio-video sunt printre cele mai cautate gadgeturi in perioada de sarbatori.

Cele mai noi despre anulare referendum

Prima tara din Commonwealth care doreste renuntarea la monarhie dupa decesul reginei Elisabeta a II-a

Dupa moartea reginei Elisabeta a II-a prima tara din Commonwealth a anuntat ca doreste renuntarea la monarhie. Este vorba despre Antigua si Barbuda. Prim-ministrul tarii, Gaston Browne, a declarat ca va cere vonvocarea unui referendum pentru ca tara sa devina republica in termen de trei ani de la decesul reginei.

Iata ce trebuie sa cunosti despre asigurarea medicala pentru concediul din acest an

In lunile de vara se incheie cu aproximativ 40% mai multe asigurari medicale de calatorie decat in restul anului. Dar merita sa stii ca politele oferite acum difera de cele vandute inainte de pandemie. Asigurarea de renuntare si optiunile de protectie impotriva efectelor COVID-19 au castigat popularitate. Desi pandemia pare ca a disparut in tara noastra, exista inca jumatate de milion de cazuri noi pe zi in lume. De aceea, atunci cand alegi o vacanta in strainatate, merita sa optezi pentru incheierea unui polite de calatorie pentru toata perioada sejurului.

Urmeaza sa pleci cu avionul in vacanta? Ce trebuie sa stii si sa faci in cazul in care ti se anuleaza zborul

Tot mai multe companii anuleaza zborurile in ultimul moment. Haosul din aeroporturi este de neimaginat. Cei care se vor urma sa calatoreasca cu avionul trebuie sa se pregateasca din timp si sa-si cunoasca drepturile.