Amenajarea casei

# trendurile pentru amenajarea bucatariei

Trendurile pentru amenajarea bucatariei in anul 2019

Trendurile pentru amenajarea bucatariei in anul 2019 au fost deja dezvaluite de specialistii in amenajari interioare. Daca marele tau obiectiv al anului 2019 este sa achizitionezi sau sa construiesti o casa noua, acest articol iti va dezvalui noutatile in materie de design interior ale anului 2019. De asemenea, iti vom divulga care sunt culorile anului 2019, care sunt materialele, texturile si tesaturile care se poarta, precum si care sunt stilurile de design pentru bucatarii in anul 2019.

 

Trucuri utile care abia au vazut lumina soarelui iti vor fi dezvaluite in randurile care urmeaza

Bucataria este inima locuintei. Spatiul in care petreci cele mai frumoase momente alaturi de familia ta. Fie ca esti pasionat de gastronomie sau nu, bucataria este locul unde poti construi cele mai frumose amintiri. Aminteste-ti primul fel de mancare gatit impreuna cu jumatatea ta. Momentul in care ai gatit pentru prima data impreuna cu copilul tau. Clipa cand ti-ai invatat micutul cum sa interpreteze ceasul. Sau mesele bogate si imbelsugate de sarbatori luate impreuna cu cei dragi. si tu poti trai in fericire si armonie.

Fiecare zi poate fi o zi insorita de duminica daca alegi sa-ti amenajezi bucataria in ton cu trendurile pentru amenajarea bucatariei ale anul 2019, dar tinand cont si de gusturile, personalitatea si dinamica familiei tale.

Anul 2019 vine cu tendinte in amenajarile interioare calde si prietenoase. Aceste trenduri ne indeamna sa visam mai mult si sa iubim sincer si deschis.

Cele mai renumite stilurile de design interior pentru bucatarii, propuse pentru anul 2019, sunt:

  1. Bucatariile rustice cu mobilier, finisaje si decoratiuni din lemn, caramida si materiale din tesaturi naturale sunt o optiune pentru cei care iubesc viata la tara, natura si apreciaza frumusetea lucrurilor simple.
  2. Bucatariile moderne cu mobilier, finisaje si decoratiuni din plastic de buna calitate, ceramica sau metal sunt si astazi in casele multor romani si vor continua sa fie o alegere sigura si in anul 2019.
  3. Bucatariile artizanale specifice epocii victoriene in care lemnul si gresia lucrata manual sunt elementele centrale.
  4. Bucatariile cottage, in stil rural, imbina mobilierul de epoca si podelele din lemn cu perdelutele vesele de la ferestre si accentele colorate ale decoratiunilor.
  5. Bucatariile in stil mediteranean SAU parizian sunt printre cele mai promitatoare si recomandate stiluri.
  6. Bucatariile in stil scandinav cu piese de mobilier simple, insa elegante, sunt o optiune minunata. Decorul modern, in stil nordic, si culoarea alba a peretilor reprezinta unul din cele mai populare stiluri ale anului 2019.
  7. Bucatariile vintage incarcate de poveste si caldura, cu mobilier antic si reconditionat, reprezinta de asemenea o varianta de design interior demn de luat in considerare pentru viitoarea ta locuinta.

Amenajare bucatarie?

Iata care sunt trendurile pentru amenajarea bucatariei in anul 2019:

Lemnul

Se poarta mobila, lambriurile, accesoriile si decoratiunile din lemn veritabil. Vedetele anului 2019 sunt stejarul si ciresul datorita esteticii, culorilor placute, dar si datorita durabilitatii. Lemnul de culoarea mierii, pin, douglas, nuc inchis sau abanos reprezinta, de asemenea, variante demne de luat in considerare pentru amenajarea bucatariilor anului 2019.

Atentie! in 2019 se poarta mobila compacta, functionala, artistica si flexibila. Sunt evitate piesele cu rol pur decorativ, ele fiind chiar inlocuite de cele cu adevarat utile.

Lemnul ARS este, insa, bijuteria anului 2019, extrem de potrivit in bucatariile rustice, vintage sau artizanale.

Decoratiunile si accesoriile

Decoratiunile trebuie sa fie in culori vii, electrizante, pentru a acorda spatiului personalitate si optimism. Ele contribuie in mod decisiv la aspectul si eleganta bucatariei.

Materialele si texturile

in 2019 se poarta lucrurile realizate manual. Fie ca vorbim de covoare, cuverturi, perne, de podeau bucatariei sau de obiectele si instalatiile sanitare, la mare pret sunt piesele handmade, in culori naturale. Printre cele mai apreciate materii prime si texturi sunt materialele textile din tesaturi naturale, pielea ecologica, marmura, gresia lucrata manual, catifeaua, ceramica si, bineinteles, fierul.

Culorile anului 2019

Daca in 2017 Pantone a impus culoarea verde greenery, iar in 2018 avem ultra violetul, pentru 2019 sunt in discutii mai multe culori. Printre acestea sunt:

  • Verde salvie
  • Cravings
  • Classico
  • Rosa Millenium
  • Blue Navy

Petele puternice de culoare, precum si cele naturale, sunt culorile anului 2019, insa nuanta-cheie, nuanta-vedeta a anului o vom afla abia la inceputul anului 2019.

Asadar, pentru a respecta trendurile pentru amenajarea bucatariei in anul 2019, trebuie sa tii cont de cateva trucuri: spatiu generos si aerisit, mobila din lemn functionala si utila, accesorii si decoratiuni in culori calde si naturale, precum si lucrurile realizate manual din tesaturi si materiale veritabile.

Casa visurilor tale este realitatea anului 2019!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului