Amenajarea casei

#construieste singur #casa de vis #garaj #cum sa #amenajarea casei

5 idei incredibile pentru a crea mai mult spatiu in casa!

O incapere suplimentara nu strica niciodata, iar un garaj neutilizat poate fi ideal pentru adaugarea unui nou spatiu. Iata ce poate deveni acest spatiu si ce trebuie sa faceti pentru a deveni mai atragator:

1. Creati-va studioul privat

Este clar ca in casa este mai greu sa creezi un loc in care sa-ti poti face capodoperele in liniste, fie ca e vorba de proiecte de pictura sau chiar de muzica. Garajul poate fi un spatiu perfect.

2. O sala de distractie pentru adolescenti

Odata ce ati inlaturat rafturile inutile si ati curatat garajul, puteti incepe sa-l pictati pentru a deveni o camera pentru adolescenti.

Copiii se vor bucura de un spatiu in care pot vizita prietenii. Pictati peretii in culori puternice: verde si portocaliu poate fi o combinatie la moda in acest an. Mai multe corpuri suspendate si o canapea vor crea impresia de camera pentru tineri. Amintiti-va ca podeaua garajului are o inclinatie naturala de a permite scurgerea apei in exterior. Este bine sa tineti cont atunci cand instalati podeaua camerei.

3. De la garaj la sala de gimnastica

Puteti salva banii pe care ii cheltuiti in mod normal pentru fitness si investiti in propria sala de gimnastica. Fostul garaj este spatiul ideal pentru a le stoca. in plus, va veti bucura, de asemenea, de intimitate atunci cand faceti exercitiile de intinerire.

4. O mica "bucatarie"

Daca vrei sa ai un colt linistit, doar pentru tine, trebuie sa faci asta! Instalati un mic frigider, o plita electrica si un prajitor de paine in garaj. Adaugati un dulap pentru cateva ustensile de bucatarie. Verificati izolatia termica a garajului. Poate fi unul care va va oferi confortul necesar sau unul mai usor, care va va face sa va tremurati langa ceainicul de cafea in zilele mai reci. Utilizeaza sisteme de incalzire sau de racire separate de cele ale casei. Nu are nici un rost sa-ti irosesti banii in climat un spatiu pe care nu-l folosesti intotdeauna.

5. Instrumente si produse de curatat

Utilizati acest spatiu pentru a stoca instrumentele utilizate in gradina. Grebla, motocicleta, furtunul de apa sau sprinklerele vor fi perfecte aici si le veti avea la dispozitie tot timpul.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare