Amenajarea casei

#leroy merlin #iluminat casa #decoratiuni casa #amenajare casa

Leroy Merlin a lansat noua colectie Deco si Iluminat

Leroy Merlin a lansat noua colectie de Deco si Iluminat reprezentata prin cinci stiluri de decoratiuni interioare: CHARM, CLASIC, ESSENTIAL, FUTURE si NATURE. Acestea se diferentiaza intre ele prin elemente de interior diferite si originale, create special pentru a satisface preferintele tuturor clientilor.

 

Potrivit pentru spatiile in care lumina naturala patrunde cu generozitate, Stilul CHARM inseamna pereti si mobilier in culori deschise, cu imprimeuri florale si perdele confectionate din broderii si dantela. Accesoriile, galeriile din fier forjat vopsite in alb, tablourile cu rame albe, ghivecele ceramice, cutiile pentru depozitare pictate in acuarela sunt elementele de baza ale acestui stil. Iluminarea este asigurata de veioze si lampadare din materiale textile care confera o atmosfera placuta si primitoare caminului.

Echilibrat atat prin cromatica, cat si prin simetria pozitionarii elementelor, Stilul CLASIC presupune mobilier durabil si accesoriii din metale si sticla. Acesta permite combinarea pieselor de mobilier vechi cu cele moderne, oferind un aspect elegant oricarei incaperi. Pentru pereti se recomanda tapetul sau culorile neutre, precum crem sau gri. Pentru completarea decorului, nu trebuie sa lipseasca galeriile cu accente metalice pentru perdele si draperii, lustre cu brate din metal si abajururi din sticla sau lampe sofisticate.

Simplu si curat, Stilul ESSENTIAL se caracterizeaza prin decoratiuni si finisaje accesibile oricarui buzunar. Prin acest stil minimalist, se poate obtine un spatiu aerisit, luminos, decorat cu bun gust, care nu tolereaza excesul de culori si mobilier. Potrivit indeosebi persoanelor tinere si dinamice, acest stil exprima eleganta si rafinament prin peretii albi, crem sau negri, accesorii putine, decoratiuni din figuri geometrice si combinatii neutre care creeaza o atmosfera relaxanta.

Stilul FUTURE propune mobilier, accesorii si finisaje pline de culoare si elemente moderne, fiind recomandat mai ales familiilor tinere din mediul urban, dornice de schimbari frecvente. Pentru pereti, se poate opta pentru tapet in culori si imprimeuri puternice, insa perdelele si draperiile trebuie sa fie cat mai simple, in culori uni si materiale usor de intretinut. Tablourile sunt cele mai apreciate ca elemente de decor, iar la capitolul iluminare se recomanda corpurile industriale sau futuriste, realizate din sticla, metal sau plastic.

Pentru un spatiu confortabil si plin de energie pozitiva, Stilul NATURE este alegerea ideala, mai ales in cazul famililor cu copii. Camere decorate cu flori, perdele din bumbac, jaluzele din bambus si podele din lemn sunt doar cateva dintre elementele caracteristice acestui stil. Peretii vopsiti in nuante de verde, crem sau maro, dar si lustrele si lampadarele din lemn sau din materiale reciclabile, cu siguranta aduc natura in caminul celor care prefera acest stil.

Fiecare dintre aceste stiluri sunt prezente in magazinele Leroy Merlin din Bucuresti si din tara, in spatii proiectate de designeri si amenajate de catre angajatii Leroy Merlin, cu scopul de a oferi sugestii cu privire la combinatii si elemente de decor care sa inspire clientii in alegerea pieselor potrivite pentru casa.

Pentru un plus de inspiratie, site-ul Leroy Merlin are o sectiune de tips & tricks dedicata celor care au nevoie de indrumare in adoptarea unui stil preferat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului