Amenajarea casei

#mobila #dormitor #mobilier dormitor #mobila dormitor #mobila alba

Mobila alba in dormitor: sfaturi utile

este eleganta, linistitoare, placuta si primitoare, adica adjectivele care se potrivesc unui dormitor pe care ni-l dorim cu totii. In plus, ea poate fi folosita atat pentru amenajarea unui dormitor matrimonial , cat si pentru o camera de bebelus, adolescent sau chiar de oaspeti. Se pare ca mobila alba detine toate raspunsurile.

 

Luminos si curat


Mobilierul de culoare alba va accentua rolul luminii din dormitor. Drept urmare, totul va arata mult mai luminos decat in mod normal. Camerele luminoase par mai ordonate si mai curate. Sa nu excludem nici faptul ca mobila alba face o camera sa para mai spatioasa. Cu toate acestea, poti adauga linistit cateva oglinzi de diverse marimi si dimensiuni pentru a accentua efectul de spatiu si lumina.
 

Design modern si elegant


Mobila alba are avantajul ca poate fi accesorizata cu orice alte culori sau nuante. In ultima perioada, decoratorii au optat tot mai des pentru asfel de mobila, tocmai pentru motivul ca ofera multiple variante de amenajare.

O varianta des intalnita este inspiratia dormitorului frantuzesc, cu podeaua alba, pat din lemn sculptat, tot de culoare alba, sifonier de inspiratie antica si draperii albe. Decorul poate fi accentuat cu buchete de flori puse pe noptiere, tablouri colorate sau vase de ceramica supradimensionate, asezate de podea.
 

Versatilitate


Mobila alba este destul de versatila pentru a se adapta perfect oricarei formule de design sau culoare a peretilor. Indiferent de tematica dormitorului, mobila alba isi va gasi un loc perfect.

Incearca sa combini un pat de mijloc cu un dressing si noptiere albe, dar schimba culoarea peretilor in verde inchis, vinetiu sau gri petrol. Impactul va fi deosebit, mai ales daca vei alege si un asternut sau de culoarea peretilor. Daca vrei sa completezi aerul interesant, adauga cateva rafturi albe pe peretele colorat.
 

Accesoriile ideale


Fiind vorba de dormitor, sunt permise toate accesoriile care au legatura cu relaxarea sau linistea. Langa mobilierul alb se potrivesc sfesnicele din alama sau de sticla colorata, o statuie de bronz asezata direct pe podea, cateva cosuri interesante pentru carti si reviste si lista poate continua, insa e de evitat .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului