Amenajarea casei

#intimitate #jaluzele #umbra

Mai multa umbra si intimitate - iata de ce ai face bine sa alegi jaluzele orizontale din lemn

Atunci cand vrei sa ai parte de o lumina perfecta in interior ori vrei sa lasi razele soarelui sa patrunda cat mai mult in interior sau chiar sa le blochezi complet, jaluzelele din lemn sunt o solutie. Acestea au un estetic fabulos, oferind un mediu racoros si perfect pentru perioada sezonului cald. Mult mai elegante si eficiente decat rulourile exterioare din aluminiu, jaluzelele orizontale din lemn reprezinta o alegere ideala pentru ca propria casa sa fie intr-un mediu placut, racoros, elegant si confortabil pentru intreaga familie.

 

Pe site-ul fabricadejaluzele.ro ai la dispozitie o gama variata de jaluzele orizontale din lemn, care ofera un estetic fabulos pentru interior, mentinand o temperatura optima pe timpul verii. Aspectul lemnului este diferit fata de orice alt material folosit pentru protectia solara. Jaluzelele au un finisaj natural, ce asigura o nota de rafinament, iar aspectul clasic al produselor confectionate din lemn nu poate fi egalat de nimic. Mentine caldura la distanta cu ajutorul jaluzelelor orizontale din lemn! Gasesti pe site o multime de astfel de produse, pe care sa le comanzi in functie de stilul ferestrelor tale, dar si de design-ul interior din fiecare incapere.

Aspectul unei camere este influentat foarte mult si in mod direct de cantitatea de lumina ce patrunde in interior. Ai la dispozitie jaluzele deosebite din lemn, materialul folosit fiind unul usor si simplu de intretinut. Acestea permit controlarea precisa a cantitatii de lumina din incapere se instaleaza foarte simpu, iar manevrarea este foarte facila. Jaluzelele din lemn asigura umbrirea eficienta a interioarelor, fiind o alegere eleganta pentru interiorul casei tale. Magazinul online iti pune la dispozitie jaluzele din lemn de buna calitate.

Rulouri si jaluzele orizontale din lemn - alegerea perfecta pentru casa ta

Lemnul este un material care poate oferi cu usurinta un design placut oricarei incaperi. Acesta este des utilizat pentru spatiile care necesita un aer cald si un aspect nobil, astfel incat sa poti avea parte de o incapere foarte confortabila. La fel se intampla si in cazul jaluzelelor si rulourilor din lemn. Acestea asigura o atmosfera de lux, lamelele fiind confectionate din lemn, prelucrat in nuantele dorite de catre client.

Detaliile au un nivel estetic inalt, satisfacand cerintele chiar si celor mai exigenti. Poti alege dintr-o variatate de jaluzele orizontale lemn, pe care sa le comanzi pentru interiorul casei tale. Acestea au marimi si stiluri diferite, intocmai pentru a te bucura de toate facilitatile pe care le ofera.

Stilul retro pentru un design vintage!

Daca vrei sa ai parte de un stil retro in interiorul casei tale si sa obtii un design vintage, ai la dispozitie o varietate de jaluzele orizontale din lemn, a caror model este acesta. Jaluzelele din lemn retro sunt unele dintre cele mai potrivite pentru interioarele cu stil, a caror design este unul unic. Acestea se pot actiona pe baza de mecanism cu snur, fiind foarte simplu de folosit.

Pentru a discuta despre dorintele tale, poti apela numerele de telefon sau folosi adresa office@fabricadejaluzele.ro.

FOTO: fabricadejaluzele.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea