Amenajarea casei

#nuanta calduroasa #nuanta radianta #nuanta eleganta #peach fuzz #culoarea anului 2024

Culoarea anului 2024: Peach Fuzz – o nuanta eleganta, radianta si calduroasa

Institutul Pantone a dezvaluit, joi seara, care este culoarea anului 2024. Nuanta aleasa pentru acest an este PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, un ton de piersica delicat si catifelat al carui spirit atotcuprinzator imbogateste mintea, corpul si sufletul.

"In cautarea unei nuante care sa reflecte dorinta noastra innascuta de apropiere si conexiune, am ales o culoare radianta de caldura si eleganta moderna. O nuanta care rezoneaza cu compasiunea, ofera o imbratisare tactila si face fara efort legatura intre tinerete si atemporalitate.", a declarat directorul executiv al Pantone Color Institute.

Peach Fuzz, culoarea anului 2024

Peach Fuzz este o nuanta blanda si catifelata de piersica, al carei spirit atotcuprinzator imbogateste inima, mintea si corpul.

Subtil senzuala, Peach Fuzz este o nuanta de piersica sincera, care aduce un sentiment de bunatate si tandrete, comunicand un mesaj de grija si impartasire, de comunitate si colaborare. O nuanta calda si confortabila care evidentiaza dorinta noastra de a fi impreuna cu ceilalti sau de a ne bucura de un moment de liniste si de sentimentul de sanctuar pe care aceasta il creeaza, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz prezinta o abordare proaspata a unei noi delicatete. O nuanta de piersica atragatoare, o imbinare usoara intre roz si portocaliu, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz inspira apartenenta, recalibrarea si o oportunitate de hranire, evocand un aer de calm, oferindu-ne un spatiu in care sa fim, sa simtim, sa ne vindecam si din care sa prosperam. Tragand de mangaiere de la nuanta Peach Fuzz, ne putem gasi linistea interioara, ceea ce are un impact benefic asupra starii noastre de bine, potrivit pantone.com.

Peach Fuzz este o idee, dar si un sentiment, care ne trezeste simturile la prezenta reconfortanta a tactilitatii si a caldurii unui cocon. Sensibila, dar dulce si aerisita, nuanta Peach Fuzz evoca o noua modernitate.

Peach Fuzz mai este descrisa de Pantone ca fiind o nuanta poetica, romantica, cu un ton de piersica curata si o vibratie vintage ce reflecta trecutul, dar ofera, in acelasi timp, o ambianta contemporana.

De ce a fost selectata culoarea Peach Fuzz drept culoarea anului 2024?

 

Intr-o perioada de tulburari in multe aspecte ale vietii, nevoia de ingrijire, empatie si compasiune devine din ce in ce mai puternica, la fel ca si imaginatia noastra despre un viitor mai pasnic. Ni se reaminteste ca o parte vitala a unei vieti pline este sa ai sanatatea, rezistenta si puterea de a te bucura de ea. Ca, intr-o lume care adesea pune accentul pe productivitate si pe realizarile externe, este esential sa recunoastem importanta de a ne promova sinele interior si de a gasi momente de ragaz, creativitate si conexiune umana in mijlocul agitatiei vietii moderne. Pe masura ce navigam in prezent si construim o lume noua, reevaluam ceea ce este important. Reformuland modul in care dorim sa traim, ne exprimam cu mai multa intentionalitate si consideratie. Recalibrandu-ne prioritatile pentru a ne alinia cu valorile noastre interne, ne concentram pe sanatate si bunastare, atat mentala, cat si fizica, si pretuim ceea ce este special - caldura si confortul de a petrece timp cu prietenii si familia, sau pur si simplu de a ne lua un moment de timp pentru noi insine. Avand in vedere acest lucru, am vrut sa ne orientam catre o culoare care sa se concentreze pe importanta comunitatii si a faptului de a ne uni cu ceilalti, scrie pantone.com.

Culoarea pe care am ales-o pentru a fi culoarea Pantone a anului 2024 trebuia sa exprime dorinta de a fi aproape de cei pe care ii iubim si bucuria pe care o avem atunci cand ne permitem sa ne acordam cu cine suntem si sa savuram un moment de liniste si de singuratate. Trebuia sa fie o culoare a carei imbratisare calda si primitoare sa transmita un mesaj de compasiune si empatie. O culoare care sa fie hranitoare si a carei sensibilitate confortabila sa aduca oamenii impreuna si sa provoace un sentiment de tactilitate. Una care sa reflecte sentimentul nostru pentru zile care pareau mai simple, dar care, in acelasi timp, a fost reformulata pentru a afisa o ambianta mai contemporana. Una a carei usurinta blanda si prezenta aerisita ne ridica spre viitor.

Cum se utilizeaza culoarea anului 2024, Peach Fuzz, in designul de interior si decorarea casei

Introducerea PANTONE 13-1023 Peach Fuzz moale si confortabila in interioarele caselor creeaza o ambianta primitoare. Promovand sentimente de caldura blanda, fie ca apare pe un perete vopsit, in decorul casei sau actioneaza ca un accent in cadrul unui model, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz infuzeaza cele mai personalizate lumi ale noastre cu o prezenta reconfortanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea