Amenajarea casei

#fotolii #bean bags #stiluri de design #alegere fotoliu

Fotoliul Bean Bags, un accesoriu potrivit oricarui stil de design

Fotoliile Bean Bags au devenit din ce in ce mai populare, intrucat imbina ideea de confort cu simplitatea. Versatilitatea acestor fotolii este foarte apreciata, astfel ca numarul de persoane care aleg sa-si amenjeze locuinta folosind aceste accesorii decorative a crescut considerabil.

Fotoliile moderne sunt potrivite atat pentru decorarea locuintei, cat si pentru amenjarea gradinii. Designerii de interior au inceput sa combine fotoliile Bean Bags cu celelalte obiecte de mobilier, astfel incat sa transforme o camera monotona intr-un spatiul relaxant de odihna.


Fotoliile Bean Bags, potrivite pentru orice locuinta

Prin urmare, fotoliile Bean Bags se potrivesc de minune atat pentru decorarea casei unei familii, cat si pentru apartamentul unui burlac, camerei de camin a unei studente sau chiar salii de joaca de la gradinita copiilor. Intrucat se gasesc in diferite culori, texturi si modele, aceste fotolii moderne se adapteaza cu usurinta oricarui stil de design.



Fotoliile Bean Bags aduc un aer proaspat locuintei si pot face diferenta dintre o casa plictisitoare si una vesela, in care pluteste in aer fericirea. Materialul din care sunt fabricate fotoliile difera. In functie de locul unde vrei sa pozitionezi fotoliile si de spatiul pe care il ai la dispozitie, poti alege fotolii din bumbac sau din materiale de lux, fotolii mari sau mici sau fotolii clasice ori cu forme ciudate.



Calitatea de baza a acestor fotolii este ca sunt foarte confortabile. In plus, sunt si rezistente. Fotoliile Bean Bags sunt umplute din granule de polistiren expoandat care iti permite sa te relaxezi in orice pozitie doresti.


Fotoliile Bean Bags, placerea copiilor

Copiii sunt cei mai pasionati de aceste accesorii de mobilier, intrucat sunt foarte colorate si pot lua diferite forme - ceea ce ii incanta pe cei mici - si le ofera posibilitatea de a se juca in voie sau sa leneveasca. Un fotoliu Bean Bags amplasat in camera copilului va crea un decor vesel, in care cel mic se va simti bine si se va juca cu drag.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea