Amenajarea casei

#locuinta #amenajare casa # amenajare locuinta #decoratiuni vara

Amenajeaza-ti locuinta pentru vara!

Daca locul de munca nu iti permite sa petreci macar cateva zile la mare, poti face in asa fel incat sa aduci marea in casa ta. O reimprospatare a locuintei pentru sezonul cald este binevenita, asa ca poti incepe sa iti amenjezi locuinta in stilul vesel al verii. Iata cateva idei care te-ar putea inspira in decorarea de sezon a casei tale!


1. Culorile marii

Pentru a contura cel mai bine stilul verii in casa ta, este recomandat sa folosesti culorile marii. Albastrul cristalin al valurilor poate face parte din decorul casei tale. In acest sens, poti alege sa iti amenajezi livingul folosind canapele si fotolii in nuante de albastru, iar draperiile si tablourile in care predomina tonurile de albastru vor intregi decorul camerei, aducand putin din linistea marii la tine acasa.



Tonurile de bleu le poti folosi si pentru decorarea baii, mai ales ca in aceasta incapere te poti juca fara retineri cu nuantele si accesoriile decorative care sa faca referire la mare.


2. Elemente nautice

Un alt mod de a-ti amenaja casa in stilul verii este prin folosirea elementelor nautice. Astfel, poti colora peretii in bleumarin si alb, care te duc cu gandul la marinari sau poti opta pentru accesorii decorative in dungi, precum lenjeria pentru pat sau draperiile.



Un living in care domina albul, la care adaugi putina culoare nautica poate fi un bun loc in care sa te distrezi alaturi de prietenii tai si care sa iti aminteasca de petrecerile de la malul marii.


3. Plantele tropicale

Palmierii de pe insulele tropicale pot fi acum si in casa ta. Sadeste in ghivece colorate plante care sa-ti transforme locuinta intr-un loc de refugiu tropical. Aceste plante poti fi amplasate in orice camera a casei. Fie ca alegi sa le folosesti pentru decorarea baii, fie ca vrei sa iti intampini musafirii intr-un decor exotic si asezi ghivecele in holul de la intrarea in casa, plantele tropicale vor aduce un strop din bucuria si caldura verii la tine acasa. Astfel, vei reusi sa iti amenajezi locuinta intr-un stil caracteristic verii.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea