Amenajarea casei

#decoratiuni #calendar #amenajare casa #gradina verticala #decoarare pereti #tabla de perete #suport bicicleta

Moduri practice si inovatoare de a decora peretii liberi din casa

Peretii liberi din casa sunt spatii rareori folosite la maximul potential. Exista multe zone goale ale peretilor care si-ar putea gasi o utilitate mai mare decat crezi, contribuind semnificativ la eliberarea locuintei de obiecte aglomerate.

Uita-te bine in jur si vezi ce pereti liberi ai in casa. Acum gandeste-te la moduri practice si inovatoare de a-i folosi, inspirate din ideile stralucite de mai jos!


1. Tabla de perete cu calendar

Pana si cele mai avansate tehnologii nu reusesc cateodata sa inlocuiasca solutiile clasice si practice, asa cum este o tabla de perete cu calendar, care sa fie mereu in fata ta atunci cand vrei sa te organizezi excelent.

Monteaza pe un perete gol o tabla cu creta, unde sa iti notezi activitatile importante, lista de cumparaturi, numere de telefon sau gandurile zilnice, sarcinile casnice pe care ai vrea sa le indeplinesti tu sau un membru al familiei etc.


2. Suport pentru bicicleta

Bicicletele au devenit mijloace de transport extrem de utilizate in marile orase, insa nu sunt tocmai usor de depozitat, mai ales atunci cand nu detii un garaj. Dar ce-ar fi daca ai transforma un perete gol al casei in suport pentru bicicleta, pentru a nu ocupa inutil un spatiu important al podelei? Nici macar decorul casei nu are de suferit, daca iti place stilul de design industrial: bicicleta poate avea chiar si rol decorativ!


3. Spatiu de depozitare vertical

Un perete liber va fi intotdeauna un spatiu vertical excelent de depozitare si te ajuta sa iti pastrezi locuinta libera si spatioasa, pentru un confort psihic desavarsit.

Vei gasi pe piata de profil o serie intreaga de dispozitive de agatat in forme interesante si estetice, care arata grozav si pot sustine haine, curele, corzi, umbrele, genti, palarii, chei etc., transformandu-le in veritabile elemente ale unei opere de arta. Ai grija doar sa le alegi pe cele compatibile cu tematica de design a locuintei!


4. Gradina verticala

Plantele pot face adevarate minuni in casa ta, atat pentru estetica spatiului, cat si pentru sanatatea ta (purifica aerul si mentin umiditatea la un nivel optim). Monteaza pe un perete liber suporturi din lemn, pe care poti aseza ghivece superbe de flori.



Sursa foto: greenovergrey.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea