Amenajarea casei

#bricostore #mici #muzica #mancare #petrecere #gratar #1 mai

Cum sa organizezi un 1 Mai in 24 de ore

Buget restrans, indispozitie, lipsa de timp sau pur si simplu oboseala. Iata cateva din motivele ce te pot tine in casa de 1 Mai. Un gratar cu prietenii ar fi cel mai potrivit, dar nu ai cele necesare. Ce e de facut?

 

 

1 Curata zona alocata evenimentului. Cu alte cuvinte aduna frunzele si crengutele de prin gradina, elibereaza spatiul de obiecte lasate la intamplare si uda putin curtea pentru improspatare.

2 Fa-ti o lista cu cele necesare. Mese si scaune, gratar, pahare, farfurii, tacamuri etc, precum si cu numarul de persoane invitate.

3 Mese si scaune. Da fuga la vecini sau la prieteni si imprumuta, sau incearca raionul de gradina de la Bricostore . Gasesti scaune de plastic pentru terasa de la 22 RON si mese incepand cu pretul de 75 RON.

4

Gratarul. Teoria improvizatiei s-ar putea sa iti fie de folos daca esti o persoana indemanatica. Ai nevoie de inca 70 de lei pentru a scapa de orice bataie de cap. Bricostore iti ofera cel mai mic pret pentru un gratar cu dimensiunea de 42 cm. In raion gasesti diferite modele, precum si o gama larga de ustensile necesare unui gratar profesional.

5 Muzica. Nici cel mai bun gratar, nici cei mai mari mici, nici macar cea mai rece bere nu va vor binedispune daca atmosfera nu vibreaza. Poate nu e cazul sa iti superi vecinii, insa – o data pe an e 1 Mai. Asa ca fa un playlist pentru toate gusturile si pentru toti invitatii.

6 In functie de numarul invitatilor, de cantitatea de bautura si de dotarile spatiului, vei alege tipul de vesela si tacamuri. Recomandam cu incerdere vesela de plastic, deoarece nu credem ca spalatul vaselor este activitatea cu care doresti sa inchei petrecerea. Avem aceeasi parere si despre strangerea cioburilor. Tu ce zici?

7 Mancarea. Stabileste un meniu cu invitatii tai si origanizati o scurta iesire pe la magazine pentru a lua toate cele necesare. Nu uita de suc pentru fete, de putin desert pentru persoane cu hipoglicemie si, bineinteles, de berea la sticla. Mai arunca in cos cateva plicuri de condimente, legume (ceapa, ardei, rosii, cartofi, vinete) si cateva sticle de vin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului