Amenajarea casei

#amenajare #elvila #mobexpert. homedeco #ikea

Living alb - negru

Nu e poza veche si nici un televizor alb-negru. Este doar o varianta de amenajare in tendinte, ce iti ofera un infinit de posibilitati. Aduna intr-un puzzle eleganta, simplitatea, bunul gust si originalitatea. Atributele pot continua, dar sa lasam imaginile sa vorbeasca.

 

Un spirit romantic...

Adauga dinamism prin forme si imprimeuri. Cauta in magazine piese de mobilier si accesorii care sa iti defineasca stilul. Nu te opri! Ai la indemana o sumedenie de posibilitati, oferte, reduceri, idei si solutii. Rasfata-te, relaxeaza-te si savureaza noul si vechiul in camera ta de zi.

Ikea - Trollsta bufet Elvila - Fotoliu DIVANY D13 - fotoliu si taburet

Mobexpert - veioza, dim. 62x32xH55cm

Aktdecor - Set mese Antonia

...in culori simple...

Designerii actuali recomanda piese de mobilier joase si simple pentru un living cat mai accesibil si modern.
De aceasta data bugetul iti va permite sa achizitionezi articole de buna calitate, deoarece vei scapa de povara accesoriilor nepotrivite si a nevoii de estompare a eventualelor culori. Simplitatea culorilor si a texturilor atrage dupa sine si o naturalete a amenajarii. Nu incarca atmosfera cu articole inutile.

Elvila - Hol Yvo - picioare inox, structura fixa, 3 sau 2 locuri; piele ecologica. Elvila - Masuta KWAN 5 - flexibila , adaptabila in functie de spatiu


Home Deco - Ceasca cu catifea capuccino, Ikea: Dokument set tavi documente , Spontan set 8 magneti, Dokument set doua pahare pixuri, Snille Scaun rotativ, Viva amon Masa

...cu porniri salbatice...

Esti o persoana pasionala, exotica si aventuriera? Alege imprimeurile animale sau pur si simplu articole cu imagini sau forme concrete de animale. Noi iti propunem cateva solutii, desi stim ca esti o persoana extrem de creativa si nonconformista.

Mobexpert - Ceas Furry Friends - diam 40 cm Mobexpert - covor Spirit,acril, 140x200 cm,

Ikea - Pouffe Scaun rotativ, piele Ikea - Masa extensibila 4/8 locuri, Gilbert scaun

...si accesorii de nepretuit...

Esti pe ultima suta de metri si simti ca lipseste ceva. Pentru senzatia de echilibru sau pentru varietate poti plasa mici pete de culoare sau nuante sidefate in zone sterse. O vaza cu flori rosii se va transforma in punctul de interes al camerei. De asemenea cateva accesorii in nuante argintii vor pune in valoare intreaga amenajare.


Mobexpert - Ceas Mega Disc - diam 70 cm Home Deco -Vaza cauciuc Menu

Homedeco - Lampa ulei cristal argintat manual Mobexpert - Rama Novita - 10x15 cm

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului