Amenajarea casei

#produse ecologice #biodegradabile #detergent de rufe #detergent de vase #solutie de curatat #sare #uleiuri vegetale #parfum natural

Curata casa ecologic

Produsele ecologice de curatare sunt fabricate din materii prime naturale, 100% biodegradabile. Gradul lor de eficienta este sporit, cu atat mai mult cu cat nu contin periculoase. Aceste produse sunt recomandate persoanelor alergice, celor cu pielea sensbila si copiilor. 

 

 

 Scapa de murdaria din bucatarie

 

Detergent pentru curatarea aragazului si cuptorului

, faianta). 

Inainte de folosire, agita foarte bine sticla. Aplica apoi produsul pe suprafata
de curatat cu ajutorul unui burete sau al unei lavete. Dupa cateva minute clateste cu apa din abundenta si sterge cu o carpa uscata. Produsul nu contine agenti artificiali, fiind fabricat in totalitate din produse naturale. Parfumurile acestui detergent provin din uleiuri esentiale. Pretul este de aproximativ 15 RON, sticla de 250ml, insa poate varia in functie de magazin si modalitatea de cumparare.

 

Praf pentru curatarea suprafetelor cu reziduuri dificile

Praful curata eficient aragazul, arsurile de pe oale, tavile de cuptor , toaleta, cada de baie, dar si alte suprafete calcifiate. Indeparteaza cu eficienta cele mai dificile reziduuri de pe suprafete fara sa zgarie sau sa lase urme.

Produsul este fabricat din materii prime naturale si nu contine substante chimice sau . Praful pentru curatare este fabricat din: pudra ponce, carbonat de sodiu, argila, sapun vegetal, uleiuri esentiale naturale de salvie si arbore de ceai.

Pretul unei cutii cu 450gr praf de curatat costa aproximativ 15 RON.

 

Detergent pentru vase

Curata si igienizeaza, fiind astfel indicat pentru majoritatea locurilor de depozitare a alimentelor. Il poti folosi pentru curatarea frigiderului, pentru stergerea de zi cu zi a mesei precum si pentru intretinerea diferitelor suprafete supuse unui grad mediu de murdarie.

Detergentul de spalat vase contine reactanti derivati pur vegetali, fara ingrediente pe baza de chimicale, enzime sau conservanti.  Fiind foarte concentrat este de ajuns sa torni o picatura pe buretele de spalat vase pentru o curatare eficienta.

 

Produse pentru  

 

Solutie bio ecologica pentru clatit vase

Solutia de clatire biologica este special creata pentru masina de spalat vase . Produsul este potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat si se adauga in compartimentul pentru clatire. Se va utiliza in mod automat la ultima clatire pentru a preveni aparitia petelor de oxid de calciu de pe vesela si pentru a indeparta urmele de apa de pe vesela.

Contine ulei sulfat de , alcool vegetal (etanol), reactanti din zahar si apa turbionata.

 

Sare anticalcar pentru masina de spalat vase

Sarea pentru regenerarea masinii de spalat reduce duritatea apei. Aceasta este sare gema, sparta din zacamintele de sare. Sarea este dizolvata in apa, apoi cristalizata pentru a-i elimina impuritatile. Este recomandata pentru orice masina de spalat vase. Pretul unei cutii este de 17 RON.

 

 Tablete pentru masina de spalat vase

Tabletele pentru masina de spalat sunt produse pe baza de tenside zaharoase obtinute din materiale naturale cum ar fi: cartoful, porumbul, trestia si sfecla de zahar, precum si din semintele de cocos sau de palmier.  Aceste tablete contin saruri de sodiu ale acidului poliasparagic, care sporesc efectul de dispersare si dedurizare al apei. Acidul poliasparagic este extras din cochiliie scoicilor si din corali. Acestea impiedica depunerile de calcar si sunt biodegradabile. O cutie ce contine 25 de tablete costa 40 RON.

 

Rufe curate fara alergii 

 

Detergent automat de rufe

 

Exista numeroase tipuri de detergenti ecologici pentru rufe, orientati catre materialul textil, catre culori sau temperatura de spalare. De asemenea, poti achizitiona produse pentru persoane sensibile sau pentru bebelusi.

Detergentul automat de rufe biodegradabil este disponibil la pungi de 1080 grame si ajunge pentru 19 spalari. Este recomandat pentru toate tipurile de materiale si culori, acesta avand o putere de spalare deosebita si este testat dermatologic. 

Detergentul este fabricat din agenti tensioactivi ionici si nonionici, sapun si agent de inalbire pe baza de oxigen, enzime (proteinaze) fara modificare genetica si parfum (limonen si linalol).

Produsul este testat dermatologic si nu provoaca alergii. Pretul unui kilogram de detergent este de 40 RON.

 

Balsam rufe

Balsamul de rufe biodegradabil este destinat in special persoanelor cu pielea sensibila. Acesta fiind fabricat din produse 100% naturale nu provoaca alergii sau  iritatii ale pielii. Balsamul contine substante care  intretin si protejeaza fibra tesaturii, o protejeaza impotriva uzarii si permit o calcare mai usoara. Ca orice balsam obisnuit lasa hainele matasoase si parfumate.

Daca speli la masina adauga balsam in ciclul de clatire iar daca speli de mana adauga balsamul in ultima apa in care limpezesti rufele.

Acesta este produs din subtante 100% biodegradabile, naturale. Nu contine coloranti sau parfum sintetic ci parfum din uleiuri eterice care nu afecteaza plamanii. Produsul este disponibil la sticla de 1 L si costa 25 RON.

 

 

Produse ecologice pentru intreaga casa 

 

Solutie concentrata pentru spalarea geamurilor

Solutie concentrata pentru curatat geamuri este fabricata pe baza de tenside zaharice si alcool. Tensioactivii folositi sunt fabricati din uleiuri si grasimi vegetale biodegradabile. Solutia curata si nu lasa urme, geamurile uscandu-se cu rapiditate.  Aceasta se pulverizeaza direct pe geam apoi se sterge cu o carpa curata si uscata, care nu lasa scame.

Parfumurile folosite in crearea substantei sunt extrase din plante. Pretul unei sticle de 500 ml este de 20 RON.

 
 

Solutie anticalcar si detartranta

Solutia poate fi folosita regulat pentru indepartarea depunerilor de calcar din masinile de spalat rufe si vase si din espresoarele de cafea. O poti utiliza si in alte locrui in care apar depuneri de calcar cum ar fi bateriile de la chiuveta, faianta, gresia, toaleta etc. 

Pentru suprafetele din baie este indicat sa folosesti solutia nediluata. Las-o sa actioneze cateva minute apoi sterge cu un burete curat si clateste bine cu apa curata. Daca folosesti solutia pentru a curata vasele de gatit sau pentru decalcifierea masinilor este bine sa o diluezi inainte. Incalzeste 400 ml apa si 100 ml solutie la 60 grade, apoi aplica pe acele suprafete. Lasa-o sa actioneze cateva minute apoi clateste din abundenta.

Solutia anticalcar este fabricata din  acid citric (calitate alimentara), alcool vegetal (etanol) si apa turbionata. Pretul unei sticle de 1L costa 18 RON.

 

Alte magazine de unde poti cumpara produse ecologice:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea