Amenajarea casei

#baie #dressing #dulap #tapiterie #dulap vintage

5 dulapuri si dressinguri de nelipsit din orice casa

"Trebuie sa-l am, s-ar potrivi atat de mine la mine in casa!". Este reactia normala pe care o ai atunci cand vezi ceva ce-ti place, iar dulapurile sic, in diverse nuante si stiluri, nu fac exceptie de la regula. Fie ca-l vrei strict pentru utilitate, fie ca te inspira in procesul de creatie, dressingul este o piesa de mobilier indispensabila. Iata cinci modele cu ajutorul carora iti poti transforma total casa.

Iata cateva modele de dulapuri si dressinguri care iti asigura functionalitatea si utilitatea deplina in depozitarea pieselor tale vestimentare si a accesoriilor.

1 Dulapul romantic

La cererea expresa a clientei sale, tamplarul designerului de interioare Annie Brahler din Jacksonville, SUA, a largit un dulap vintage, astfel incat sa-i incapa zecile de perechi de pantofi fara probleme. Candelabrul "Belle Epoque" imbracat intr-un roz glossy, biroul si scaunul vintage adauga o nota de romantism acestui armoar deosebit.

2 Dulapul traditional

Unde putea fi mai bine montat acest dulap decat in dormitorul conjugal, chiar in baie. Spatiile mari, deschise, prin care poti privi inauntru, se imbina perfect cu zona ta de relaxare fierbinte - baia. Usile de tip frantuzesc ii confera stralucire.

3 Dressingul boem

Acest dulap cu usi din sticla, realizat pentru o casa din Beverly Hills, Los Angeles, de catre designerul Betsy Burnham, face din alegerea hainelor una dintre cele mai usoare sarcini. Burham e pur si simplu indragostita de podelele negre tip ebony, in special pentru ca aceasta nuanta este pamantie, moderna si simpla. Covorul turcesc intregeste aceasta imagine boema.


4 Dressingul minimalist

"M-am distrat putin cu acest scaun modern minimalist", afirma designerul Windsor Smith despre dressingul sau din casa din Los Angeles. "Mi-a placut rama si am poleit-o cu aur mat, iar tapiteria am schimbat-o in piele de culoarea argintului", a mai spus Smith.

5 Dressingul "jucaus"

Pentru locuintele moderne, cum ar fi acest apartament din Manhattan, New York, designerul Celerie Kemble si-a imaginat un dressing cu multe detalii jucause, cum ar fi tapetul cu stelute de pe tavan sau lustra in forma de magnolie creata de Elizabeth Lyons.



Sursa foto: housebeautiful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului