Amenajarea casei

#mobila #mobila de bucatarie #alegere mobila #model mobila bucatarie

Mobila de bucatarie, cum alegi modelul potrivit pentru casa ta?

Mobila de bucatarie, cum alegi modelul potrivit pentru casa ta?

ADVERTORIAL

Mobila este elementul central al unei bucatarii, care te poate ajuta sa te desfasori liber sau, dimpotriva, te poate incurca in incercarea de a petrece momente placute in acest spatiu. De la forma, culoare, materiale folosite si pana la design, toate contribuie la o cat mai buna functionalitate a spatiului de gatit si la relaxarea ta in bucatarie. Mobilasimex.ro iti ofera posibilitatea de a face pe comanda mobila de bucatarie, astfel incat mobilierul sa se adapteze perfect spatiului pe care-l ai la dispozitie.

Alegerea mobilei de bucatarie iti da dureri de cap? Lasa bataile de cap pe seama specialistilor Mobilasimex.ro, care vin in sprijinul tau cu idei de mobilier de bucatarie special conceput pentru spatiul si necesitatile tale. Iti fac mobila pe comanda, in functie de design-ul, culorile si materialele dorite, astfel incat bucataria ta sa fie practica, dar foarte aspectuoasa.




Probabil ca si tu, ca multe alte persoane aflate in situatia de a-si amenaja bucataria, te confrunti cu dilema alegerii nuantei potrivite pentru mobila. Daca la design si materiale te-ai hotarat mai usor, la cromatica te-ai lovit de cateva obstacole, nu-i asa?

Stim bine ca nu vrei doar o bucatarie practica si functionala, ci si un spatiu aspectuos, care sa se integreze perfect in designul intregii case.

Incepe cautarea culorii perfecte pentru mobila de bucatarie luand in calcul nuantele tale preferate si eliminandu-le pe cele care iti displac.

Dupa ce ai facut selectia, ia in calcul dimensiunile bucatariei. Daca alegi culori care contrasteaza cu marimea incaperii, poti crea iluzia unei bucatarii foarte mici, chiar daca spatiul este generos, sau poti incarca foarte tare camera, ceea ce ar putea fi obositor din punct de vedere vizual.

Daca ai o bucatarie de dimensiuni reduse, atunci culorile inchise nu sunt o optiune, deoarece o vor micsora foarte mult. Mobila trebuie sa aiba culori deschise, in nuante pastelate sau neutre, astfel incat sa ofere iluzia unui spatiu mai mare.



In cazul in care bucataria are o dimensiune medie, nu ai foarte multe restrictii cromatice, desi este indicat sa eviti culorile foarte inchise si sa te orientezi spre tonuri cromatice inspirate din nuantele condimentelor pentru gatit.



Bucatariile mari, spatioase, se bucura de libertate deplina in ceea ce priveste cromatica. Spatiile mari permit alegerea unor nuante inchise, deoarece creeaza o armonie cromatica, in special daca peretii sunt zugraviti in culori ceva mai deschise.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele