Amenajarea casei

#living #decoratiuni #scaune #vaze #perne decorative #sofa #stilul boho chic

Decoratiuni boho chic pentru sufragerie

Stilul boho chic, cu ale sale imprimeuri florale, accente vintage si varietatea sa cromatica, se poate dovedi o alegere inspirata in decorarea livingului. Este un stil prin excelenta feminin si vesel si poate transforma complet un spatiu lipsit de culoare si de personalitate. Pentru a reusi sa inserezi cu succes stilul boho chic in sufrageria ta, iti propunem sa descoperi o serie de elemente decorative care n-ar trebui sa iti lipseasca!

1 Pernute decorative colorate

Una dintre cele mai simple metode de a insera stilul boho chic in designul livingului tau este aceea de a apela la pernutele decorative colorate. Cele mai reprezentative stilului boho chic sunt pernutele decorative cu imprimeu floral, cu parfum vintage.

Nu ezita sa adaugi si pernute in culori puternice, care sa contrasteze cu cromatica preponderenta a sufrageriei, sau unele cu imprimeuri fanteziste.

2 Crengute inflorite de primavara

Te-ai fi gandit ca o alta metoda de a-ti transforma sufrageria intr-o incapere boho chic este de a o decora cu crengute inflorite? Sosirea primaverii iti permite sa alegi unele naturale, cu un colorit variat (alb, roz, galben etc.), mult mai frumoase decat cele artificiale.

Pentru a le pune in evidenta, asaza-le in vaze din sticla transparenta, intr-un colt cat mai bine luminat al sufrageriei.

3 Decoratiuni vintage

Decoratiunile vintage sunt specifice stilului boho chic si ar trebui, asadar, sa isi gaseasca locul si in sufrageria ta. Iti propunem, spre exemplu, sa alegi un covor cu imprimeu si colorit retro, pe care sa il asortezi cu scaune in culori similare, ca in imagine.

O alta idee isteata si de efect ar putea fi alegerea unor scaune cu tapiterie lucioasa din vinilin, care amintesc de stilul decorativ al anilor '50.

4 Decoratiuni contrastante

O sufragerie boho chic poate fi si un spatiu al contrastelor. Nu ezita, prin urmare, sa inserezi in interiorul sau mobilier si obiecte decorative care par, luate separat, sa nu formeze un tot armonios. Pentru a nu a da gres, iti sugeram sa alegi o piesa care va deveni punctul focal al incaperii - in imagine, sofaua cu tapiterie din catifea albastra -, restul elementelor avand rolul de a o pune pe aceasta in evidenta, prin contrast.



Sursa foto: housetohome.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea