Amenajarea casei

#casa #culori casa #decor casa # combinatii culor # culor sic

5 combinatii de culori sic, care iti vor transforma total casa

Toamna este sezonul schimbarilor, asa ca nu ezita sa iti redecorezi casa, ca sa fii in spiritul naturii. Nu trebuie sa faci modificari majore, ci un simplu joc de culori.

Iata cateva combinatii de culori sic, care iti vor transforma total caminul si il vor face mult mai primitor:

1. Maro si turcoaz

Aceasta combinatie inedita  imbina traditionalul cu modernul. Creeaza impresia unui spatiu clasic, insa foarte sofisticat. Tonurile de maro sunt ideale pentru tapiterii si piesele de mobilier medii, precum fotoliile sau scaunele. Turcoazul este insa perfect pentru accesorii, precum lampi, perne decorative sau draperii. Acesta vor pune in evidenta piesele clasice si bor lumina spatiul.

Daca vrei un contrast si mai elegant, atunci zugraveste peretii in turcoaza si adauga piese de moblier maro, precum o canapea din piele.

2. Portocaliu si albastru

Constrastul vizual de tonuri calde si reci este  superb si elegant.  Atunci cand este amestecat cu culori neutre,  sau chiar cu imprimeuri leopard, acesta schimba total spatiul, dandu-i o nota traditionala, proaspata si eleganta.

3. Alb, negru si verde

Daca folosesti aceasta combinatie clasica de culori, vei crea un mediu senin  si luminos. Daca mai incorporezi si nuante de gri si crem, vei putea incalzi si mai mult spatiul. Notele de negru si alb vor da impresia unui camin elegant, foarte sofisticat.

4.  Albastru, negru si auriu

Renunta la reguli si depaseste-ti limitele. Foloseste albastrul si negrul pentru a crea un spatiu fabulos. Nu te teme de aceasta profunditate, deoarece este perfecta pentru a scoate in evidenta detaliile subtile. Pentru a sparge intunecimea adauga si cateva elemente aurii,  pentru a forma un echilibru modern si elegant.

5. Roz si maro

Nu este nimic mai surprinzator decat sa combini o nuanta feminina cu una masculina. Tonurile calde de roz vor crea o atmosfera relaxanta, in timp de maroul va sparge din monotonie si va da o alura clasica, eleganta si plina de finete spatiului tau.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului