Cele mai citite despre Alphabet

Google devine istorie! Cine il inlocuieste

Compania americana Google a anuntat luni ca va crea o noua firma, denumita Alphabet, care va deveni firma “mama” a Google, scriu Wall Street Journal, New York Times, Bloomber si Reuters.

Steve Martin scrie carti pentru copii

Comedianul Steve Martin calca pe urmele altor staruri ca Madonna si Jamie Lee Curtis si scrie o carte pentru copii. Actorul iubeste micutii si desi nu are copii ai sai, a batut palma cu

Unici in lume: IT-istii romani din toata lumea se unesc!

Romania isi propune sa devina prima tara din lume care reuseste sa creeze o retea de centre menita sa reuneasca specialistii in IT din tara si de peste hotare. Ideea apartine unui grup de specialisti IT romani de la Paris si poarta numele de Romanian IT - comunitatea globala a romanilor din tech.

Cele mai noi despre Alphabet

Facebook si-a schimbat denumirea! Cum se numeste acum compania si cum ii afecteaza acest lucru pe utilizatori

Facebook a anuntat joi seara, in cadrul unei conferinte de presa despre realitatea virtuala si augmentata Facebook Connect, ca denumirea companiei s-a schimbat din Facebook in Meta.

Festivalul International de film KINOdiseea revine la Tulcea cu cele mai premiate filme ale anului, pentru publicul tanar

Dupa ce isi incheie programul la Bucuresti, Festivalul international de film pentru publicul tanar KINOdiseea, ajuns anul acesta la cea de-a XIII-a editie, soseste la Tulcea, la Teatrul Jean Bart, intre 30 septembrie si 3 octombrie.

Incepe KINOdiseea, cel mai mare festival de film pentru copii. Ce filme pot urmari cei mici

KINOdiseea, cel mai mare festival international de film pentru publicul tanar (copii si adolescenti) din Europa de Sud-Est revine cu o noua editie ALTFEL, intre 19 si 20 iunie, la Opera Comica pentru Copii.