Accesorii

#machiaj halloween #costume halloween #costumatie rapida

Cum sa te costumezi rapid de Halloween

Inca nu ti-ai achizitionat un costum de Halloween si trebuie sa te prezenti la o petrecere in aceasta seara? Nu intra in panica. In doar cateva minute iti poti crea un machiaj si o tinuta spectaculoasa pentru Halloween, cu care ii vei uimi pe toti asa-zisii "zombie". Iata cum te poti costuma rapid pentru petrecerea de Halloween.

1. Costumul unui actor de pantomima

Vrei sa fii amuzant si inedit la petrecerea de Halloween. Alege atunci un costum precum cel al actorilor de pantomima. Se realizeaza usor si nici nu trebuie sa investesti foarte multi bani pentru obiectele vestimentare.

Aplica-ti pe fata foarte multa pudra alba, incat sa capeti aspectul de masca, un ruj inchis pe buze, o rochie imprumutata de la mama si o simpla carpa alba pe care o prinzi la intamplare in par. In cativa pasi ai obtinut astfel un costum ideal pentru petrecerea de Halloween.


2. Machiajul de pisica moroconoasa

Daca nu ai un costum pentru Halloween, iti poti realiza in cateva minute un machiaj spectaculos pentru aceasta ocazie, de exemplu unul de pisica morocanoasa. Daca mai adaugi si o bentita cu urechi, vei avea un look adorabil.


3. Cuplul sunca si ou

In cazul in care trebuie sa mergi la petrecerea de Halloween impreuna cu partenerul si niciunul dintre voi nu a reusit sa isi cumpere costum, atunci poti inventa unul rapid. Ia o bucata alba de panza si lipesete pe ea un alt material de culoare galbena. Pentru partener, iti trebuie tot o bucata de panza, insa intr-o nuanta de visiniu. Imbracati-le repede si veti constata ca ati obtinut rapid un costum inedit, ideal pentru cuplu, ce imita sunca si oul.


4. Rochia dovleac

Esti in criza de timp si nu stii cu ce sa te imbraci de Halloween? Cu siguranta ai prin casa o rochie pe care nu o mai porti. Cu ajutorul acesteia iti poti crea o tinuta perfecta pentru aceasta infricosatoare sarbatoare. Tai-o cu atentie in forma unui dovleac si combin-o cu o bluza neagra si un machiaj inchis. In mai putin de 20 de minute iti vei crea un look ideal pentru Halloween.




Sursa foto: worldnewspress.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare