Accesorii

# ghete iarna #ghete

Ce tipuri de ghete de iarna trebuie sa se regaseasca in garderoba fiecarui domn?

Toamna si-a intrat in drepturi destul de rapid, astfel ca temperaturile sunt mult mai scazute fata de cum eram obisnuiti pana acum. Acest lucru inseamna ca vei avea nevoie de incaltaminte adecvata sfarsitului de toamna si iernii mult mai repede. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva modele de ghete de iarna ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba fiecarui domn. Vei observa ca sunt modele diferite, pentru tot felul de ocazii si pentru diverse conditii meteo, astfel incat sa te simti confortabil in orice situatie. Poti comanda chiar si online ghete de iarna pentru barbati, astfel incat sa nu mai pierzi timpul prin magazine.

Ghete casual din piele intoarsa

Acestea sunt potrivite tinutelor smart-casual si se pot purta in zilele in care nu este umiditate. Pielea intoarsa este destul de pretentioasa, asa ca ar fi bine sa o feresti de zapada sau ploaie, daca vrei sa te bucuri cat mai mult de frumusetea unor ghete realizate din acest material. Pentru a se potrivi cu majoritatea tinutelor de iarna, cel mai bine ar fi sa alegi ghete in culori inchise, cum ar fi bleumarin, negru sau maro. Acest tip de ghete poate fi purtat atat la blugi, cat si la pantaloni casual din stofa sau reiat.

Ghete inalte din piele neteda

Daca ghetele din piele intoarsa sunt potrivite doar pentru zilele in care nu ploua sau ninge, ghetele din piele neteda (piele clasica) pot fi purtate fara probleme indiferent de conditiile meteo. Pielea clasica, neteda, rezista temperaturilor scazute si umezelii, asa ca o poti purta fara griji. Totusi, cand ajungi la locul de munca sau acasa, sterge ghetele si lasa-le sa se usuce la aer, in mod natural, pentru a prelungi durata de viata a acestora. Ghetele inalte din piele neteda se potrivesc perfect la blugi sau la pantaloni sport din bumbac, vatuiti.

Ghete elegante din piele

Atat pentru tinutele office, cat si pentru diverse tinute de zi special realizate pentru evenimente mai relaxate, poti alege ghete elegante din piele. Avand in vedere designul acestora, nimeni nu va observa diferente majore intre o pereche de pantofi eleganti si o pereche de ghete din piele neteda. Totusi, nu este recomandat sa incalti astfel de ghete la evenimente de seara. Acolo sunt obligatorii pantofii. Acest tip de ghete poate fi purtat in fiecare zi, la birou sau la un eveniment mai relaxat, in familie, cum ar fi un botez restrans, o cununie civila sau o aniversare.

Ghete impermeabile

Acestea sunt perfecte pentru a merge la munte sau pentru zilele in care ninge atat de tare incat ai nevoie de incaltaminte speciala pentru a nu aluneca si pentru a-ti mentine picioarele uscate. Ghetele impermeabile se potrivesc la tinute casual, sport sau la tinute speciale pentru munte. Sunt foarte comode si ar trebui sa ai macar o astfel de pereche in colectia ta, deoarece niciodata nu stii cand ai un pic de timp liber pentru a merge pana la munte.

Ghete sport

Reprezinta imbinarea perfecta dintre o pereche de pantofi sport si ghete. Le poti purta in zilele de iarna mai blande, cand nu ninge, cand nu este zapada asezata si cand iti doresti sa alegi o incaltaminte mai comoda. Acest tip de ghete se potriveste in special la tinute sport pentru timpul liber, insa poti asorta incaltamintea si la tinute casual, alaturi de o pereche de pantaloni sport realizati din bumbac si eventual un pulover lejer plus geaca preferata.

Speram ca informatiile despre ghetele ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta de iarna sa iti fie de folos.

FOTO: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare