Cele mai citite despre wave 723

Programul de Sarbatori al magazinelor

In speranta unor vanzari cat mai mari, cele mai mari magazine si hipermarketuri vor avea un program mai lung in aceasta perioada, unele chiar non-stop. CarrefourIn capitala, Carrefour va fi

Cum sa convertesti formate MP4 in MP3

Internetul este invadat de fisiere audio, dar cel mai raspandit format este MP3-ul. Totusi, exista sanse sa gasesti melodii preferate numai in anumite formate, iar unele dintre ele sa nu fie compatibile cu player-ul tau muzical.

Turcoazul, piatra semipretioasa a accesoriilor tale de vara

Rafinata, moderna si totodata etnica, turcoazul este piatra simbol din aceasta vara.

Cele mai noi despre wave 723

Coronavirus Romania! 2.067 de infectari si 39 de decese in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 2.067 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 1.041 mai multe fata de ziua anterioara. 253 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 90 de zile dupa prima infectare.

KTM 1290 SUPER DUKE R, hyper naked-ul cu supranumele de „BESTIE”, nu are egal pe strada si pe circuit

KTM 1290 SUPER DUKE R se remarca printr-un intreg arsenal tehnologic pentru a servi experientei de riding supreme. Unele tehnologii sunt vizibile cu ochiul liber, precum farul frontal cu LED reproiectat si admisia de aer integrata. Altele, in schimb, „se ascund” in constructia complexa a acestui hyper naked cu look agresiv.

Coronavirus Romania! 16.958 de cazuri noi si 81 de decese! Ce se intampla in spitale

Un nou bilant a fost anuntat de autoritati pentru ultimele 24 de ore. Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, numarul persoanelor infectate este de aproape 17.000 de cazuri noi. Nu trebuie insa sa uitam ca intr-o zi de duminica numarul testelor efectuate este mult mai mic decat intr-o zi de lucru. Iata care este situatia din spitale.